Ariana Grande susține financiar înmormântările victimelor de la Manchester


Artista Ariana Grande a luat legătura cu familiile persoanelor care și-au pierdut viața luni seara, la concertul de la Manchester Arena, pentru a le oferi sprijin financiar, potrivit unui comunicat de presa emis de managamentul artistei.

Cântăreaţa, în vârstă de 23 de ani, s-a întors la casa ei, din Florida la scurt timp după atacul sinucigaș în urma căruia 22 de oameni au murit. Ariana Grande a postat pe pagina sa de Twitter că vrea să ajute familiile victimelor cu cheltuielile de înmormântare.

Ariana Grande se află în prezent „într-o stare de isterie”, în urma atacului terorist de luni seară, şi că este incapabilă să mai susţină concerte, notează News.ro. Cântăreaţa şi echipa ei managerială sunt „profund îngrijoraţi” din cauza chestiunilor de securitate, afirmă aceleaşi surse.

La câteva ore după tragedia de luni seară, Ariana Grande a publicat un mesaj pe internet. „Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”, a scris vedeta americană pe Twitter şi Facebook.

Un produs Blogger.