ATENTAT TERORIST la concertul susținut de Ariana Grande. Reacția artiștilor internaționali


Artistii internationali au reactionat imediat dupa explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cantaretei Ariana Grande si au transmis condoleante victimelor si mesaje de incurajare artistei.

In urma exploziei produsa la finalul concertului, Ariana Grande a scris pe contul ei de Twitter: "Sunt devastata. Imi pare atat de rau, nu mai am cuvinte".

Harry Styles a scris pe Twitter: ”Sunt sfasiat sa vad ce s-a intamplat la Manchester. Le transmit dragostea mea celor implicati.Nicki Minaj a spus ca o doare sufletul pentru sora ei, Ariana si pentru orice familie afectata de acest tragic incident din Marea Britanie.Katty Perry a scris si ea pe aceeasi retea de socializare: ”Ma rog pentru toata lumea de la concertul Ariana Grande”Cher a transmis : ”Rugaciunile mele sunt pentru toti cei din Manchester. Am trait momente speciale acolo, in tinerete si mai tarziu”.Cantareata scotiana KT Tunstall a transmis si ea un mesaj emotionant. ”Sunt cu inima alaturi de tine, Manchester. Doar ce am coborat de pe scena in Londra si am aflat. Este infricosator. Imi pare foarte rau pentru familiile care au pierdut pe cineva drag”.Demi Lovato a scris si ea pe Twitter dupa incidentul de la Manchester Arena: ”Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert.....si-au pierdut viata. Ma rog pentru fiecare si pentru toti”.Justin Timberlake a scris si el ca gandurile si rugaciunile se indreapta catre cei afectati de oribilul incident din Manchester. "Trebuie sa fim mai buni, Trebuie sa ne iubim unii pe ceilalti", afirma artistul.


Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scena dupa producerea exploziei si au anuntat ulterior ca aceasta este in siguranta si nu a fost ranita.

Politia a anuntat ca 19 persoane au murit, iar alte 50 au fost ranite in urma exploziei care a avut loc la Manchester Arena, la finalul concertului artistei Ariana Grande, foarte populara in randurile adolescentilor.

Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri, dar nu se stie cate bilete fusesera vandute pentru show.


Un produs Blogger.