UPDATE: Furtuna a oprit concertul


UPDATE, FORZA ZU 2017
"Pentru că voi sunteți adevărații eroi ai Forza ZU, colegele şi colegii de la Radio ZU vor nota numărul fiecăruia dintre cei care vă aflați în fața scenei, care au ramas pe ploaie, pe furtună. O să stați la tribuna VIP la urmatorul Forza ZU. Deşi Forza ZU e despre bucurie şi distracție, e al 7-lea an în care suntem respnsabili şi, după şedințe cu Jandarmeria, cu Primăria, din păcate autoritățile nu ne mai lasă să continuăm. Sunt scule care pot să curenteze artiştii. Nu mai putem continua! Promitem o nouă ediție de Forza Zu într-o lună, două, poate peste o săptămână... Dar nu putem continua. Ne pare rău! Vă iubim! Suntem ZU de 8 ani, trecem prin apă şi prin foc! Acesta nu este un moment greu, este momentul în care ne dăm seama că lucrurile trebuie să meargă mai departe. Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Am vorbit cu La Familia, cu Delia, cu Carla's, cu The Motans, cu Andra, cu Smiley şi începând de luni... nu trebuie să rămână aşa! Indiferent unde şi cum, Forza ZU 2017 va continua! Nu punem punct aici,e doar o virgulă. Toți de aici din față aveți tribuna VIP la următorul Forza ZU", le-au spus Daniel Buzdugan şi Mihai Morar celor rămaşi în ploaie pentru a aştepta reluarea concertului.

Primăria Municipiului Constanța invită toți constănțenii să participe la concertul „Fortza ZU“ pe plaja Modern, într-o atmosferă incendiară, alături de artiști de renume.

Pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților la eveniment, circulația autovehiculelor către plaja Modern va fi restricționată și dirijată etapizat, în funcție de gradul de ocupare a locurilor de parcare existente, după cum urmează:

- Intersecția str. Lebedei cu str. Remus Opreanu (Portul Tomis);

- Poarta 1 – str. Thermele Romane (se va permite parcarea pe prima bandă de mers de la Poarta 1 către Poarta 2);

- Poarta 2 – intersecția str. Traian cu str. Thermele Romane.

Constănțenii care vor participa la eveniment sunt invitați să folosească parcările de la Poarta 1, Poarta 2, Judecătorie, Portul Tomis și spațiile de parcare adiacente zonei pensinsulare.

Pentru a facilita accesul participanților la eveniment Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța va prelungi programul de transport până la ora 24:00 pe următoarele trasee astfel:

- Linia 2-43 - 4 autobuze – circulă la interval de 22 de minute,

- Linia 5-40 - 4 autobuze – circulă la interval de 22 de minute,

- Linia 44 - 3 autobuze – circulă la interval de 20 minute,

- Linia 48 - 3 autobuze – circulă la interval de 15 minute,

- Linia 51 - 2 autobuze – circulă la interval de 22 minute,

- Linia 101C - 3 autobuze – circulă la interval de 20 minute,

- Linia 102 - 4 autobuze – circulă la interval de 15 minute.

Toate aceste măsuri au fost luate pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, iar constănțenii să aibă parte de câteva ore de excepție, fără evenimente neplăcute.

Artiștii #ForzaZU2017: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Smiley, Damian & Brothers, Shift, JO, Randi, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Akcent & The Band, Lidia Buble, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Killa Fonic, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, What’s Up, Adda, Andreea Bălan, Cortes, Daniel Iordăchioaie, Deepcentral + alții


Un produs Blogger.