150 de persoane au donat sânge la Timișoara și au primit un bilet gratis la Neversea sau Untold


Doar 4 zile ii mai despart pe fani de un spectacol incendiar, la care sunt asteptati artisti celebri din toata lumea. Pana atunci insa, tinerii s-au mobilizat sa faca o fapta buna si au mers sa doneze sange. Cu totii au fost rasplatiti cu un bilet de o zi la festivalurile Untold sau Neversea.

150 de persoane din Timisoara, dar si din judetele invecinate, au venit weekend-ul acesta in orasul de pe Bega, sa doneze sange si sa primeasca, gratuit, un bilet de o zi la festivalurile Untold sau Neversea.

Donator: "Am optat pentru prima zi de Untold si astep sa ma distrez, acum am terminat si sesiunea. Oricum eu consider ca este un gest nobil acest lucru si e foarte bine sa avem lucru de cei din jurul nostru mai ales ca nu stim niciodata cand ajungem in pozitia respectiva."

O doamna a venit special sa doneze sange, la Timisoara. Doneaza contant, insa de acesta data a profitat de ocazie si a fost rasplatita cu un bilet la Neversea.

Donatoare: "Ne place ca avem o asa oportunitate, noi am venit de la Deva".
Reporter: "Ati venit special sa donati?"
Donatoare: "Special sa donam, noi donam de obicei, suntem donatori, dar acum am combinat utilul cu placutul."
Si la Constanta, zeci de oameni s-au trezit weekendul acesta cu noaptea in cap si s-au asezat la cozi sa doneze sange.
Donator: "Ma simt mandru de acest lucru fiindca sangele meu o sa fie dat cuiva care are nevoie."
Reporter: "Si in felul acesta ai obtinut si un bilet, nu?"
Donator: "Da, care costa destul de mult si nu oricine si-l poate permite."
Donator: "Noi ne distram, iar altii au nevoie de sanatate si cu siguranta le vom face un bine."
Reporter: "Ai mai donat pana acum?"
Donator: "Nu, este pentru prima data."
Donator: "Am mai donat si as mai dona in continuare, pentru ca oricand este posibil sa avem chiar noi nevoie de sange. Este singura modalitate prin care putem ajuta o persoana la nevoie."

Edy Chereji, managerul festivalului Neversea: "Este, practic, ultima etapa a caravanei Blood Network. Pana pe 10 iulie oricine isi doreste sa doneze, poate sa o mai faca la oricare din centrele de transfuzie din tara, unde vor putea primi o reducere la abonament."

Asadar, la Untold, pretul biletului va fi redus cu 150 de lei din pretul final, in timp ce la Neversea, reducerea este de 195 de lei din pretul final.

Un produs Blogger.