Julia Michaels a anunțat data lansării mini-albumului “Nervous System”


Julia Michaels, artista care a cucerit topurile muzicale si publicul cu hitul "Issues", va lansa pe 28 iulie "Nervous System", un mini-album cu sapte piese.

Materialul va include hitul "Issues", dar si cel mai recent single "Uh Huh", care are deja peste 21 milioane de streamuri. Pana atunci, Julia Michaels se pregateste sa lanseze videoclipul piesei "Uh Huh", pe 25 iulie.

Tracklist "Nervous System": 
Issues
Uh Huh
Worst In Me
Make It Up To You
Just Do It
Pink
Don't Wanna Think

Julia Michaels poate fi considerata cu usurinta revelatia anului 2017 in muzica internationala. Single-ul "Issues" a vandut peste 5 milioane de unitati si a devenit astfel cea mai cumparata piesa a unui artist nou, in 2017, conform Nielsen Music. "Issues" marcheaza si cea de-a 9 piesa compusa de catre Julia, care ajunge in Billboard Hot 100.

Mai mult, "Issues" a ocupat locul 4 in iTunes Top 200 Songs Chart si US Top Pop Songs Chart si a ajuns in Top 10 Spotify Global Chart. In Romania, piesa este in topul iTunes si in Top 10 Shazam al celor mai cautate piese.

In ceea ce priveste partea de compozitie, Julia Michaels a colaborat pentru piese ca "Sorry" (Justin Bieber), "Close" (Nick Jonas ft Tove Lo), "Good for You" (Selena Gomez), "Slumber party "(Britney Spears) sau "Bad Liar" (Selena Gomez).


Un produs Blogger.