Justin Bieber a lovit cu mașina un paparazzo, intr-o parcare


Cantaretul canadian Justin Bieber a lovit cu masina un paparazzo, miercuri, in timp ce iesea dintr-o parcare dupa ce a participat la o slujba bisericeasca in Beverly Hills. Artistul nu a fost invinuit in urma incidentului, informeaza The Guardian.

Intr-o inregistrare video a incidentului, obtinuta de TMZ, Justin Bieber apare intrand intr-un SUV si iesind incet din parcare. Insa, intrand pe carosabil, un fotograf a fost lovit de rotile mari ale masinii. Justin Bieber a iesit imediat din masina si i-a acordat atentie fotografului, care a fost preluat de o ambulanta, avand piciorul ranit. Cantaretul a ramas langa ranit timp de aproximativ 10 minute, potrivit TMZ.

TMZ a mai scris ca Justin Bieber a plecat de la locul accidentului cu o alta masina, condusa de un prieten al sau, in timp ce un alt prieten al artistului i-a condus automobilul.
Politia a spus ca fotograful a suferit rani in partea inferioara a corpului, dar acestea nu ii pun viata in pericol.


Recent, cantaretul a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in urmatoarele trei luni in cadrul turneului ”Purpose World”, din cauza aparitiei ”unor circumstante neprevazute”.

Potrivit TMZ, la scurt timp dupa ce a anuntat ca isi anuleaza restul turneului, Justin Bieber a fost vazut in apropierea plajei Santa Monica si a declarat ca planuieste sa se odihneasca. ”Imi pare rau daca cineva se simte dezamagit sau tradat”, a mai spus el.
Justin Bieber, nascut pe 1 martie 1994, a debutat in 2007, iar primul sau album, ”My World 2.0”, a aparut trei ani mai tarziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) si ”Purpose” (2015).
Un produs Blogger.