NEVERSEA. Peste 50.000 de oameni în a doua zi de festival

Foto: NEVERSEA / Delia

Delia a făcut show de show, sâmbătă seară, la NEVERSEA! Artista şi-a făcut apariţia pe scenă într-o ţinută nonconformistă, care a magnetizat privirile publicului. Cântăreaţa a impresionat audienţa cu vocea ei, dar şi cu ţinuta tipică. Delia a ales să îmbrace o rochie asimetrică, multicoloră, care pur şi simplu a magnetizat privirile publicului.

Foto: Muzzix

La Neversea, în ajutorul luptatorilor antitero  din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanta și a Brigăzii Speciale de Intervenţie ai Jandarmeriei Române, vine si Higgins. Acesta este un labrador adorabil antrenat în Statele Unite ale Americii pentru detectare de materiale explozive, iar weekend-ul acesta va muncii pe Plaja Modern din Constanţa.

Cățelul anti-explozibil de la Jandarmerie vine la Neversea

Jandarmii ii roaga pe toti cei care vor participa la festival, in numele lui Higgins sa nu se supere daca acesta isi va baga nasul în toate genţile şi bagajele de pe plajă, dar va fi pentru siguranta tuturor. In schimb, Higgins, dar si cei 200 de luptatori din cadrul Jandarmeriei sunt dispusi sa faca fotgrafii cu toti cei care vor dori acest lucru.


 UPDATE : Şefului OPC i s-a cerut brăţară la un control pe plaja Neversea. „Mi s-a recomandat pe un ton obraznic să mă duc să mă joc cu legitimaţia în altă parte“

Ioana Chifor, PR Manager Neversea Festival, a trimis un punct de vedere: 


„Referitor la restricţionarea accesului autorităţilor de control în perimetrul festivalului NEVERSEA, dorim să facem următoarele menţiuni: perimetrul festivalului cât şi accesul în festival a fost asigurat de către societatea de pază şi protecţie ZIP ESCORT, pe baza unui contract de prestări servicii semnat între societatea de pază şi organizatorii festivalului. Precizăm că organizatorii festivalului nu au solicitat şi nu vor solicita în nici un moment societăţii de pază să pună în practică acţiuni care să contravină legilor din România. Angajaţii firmei de pază contractate au obligaţia de a cunoaşte legislaţia şi de a o aplica, legislaţie care menţionează că accesul organelor de control în perimetrul unui eveniment nu poate fi obstrucţionat sau restricţionat.   Menţionăm că în calitate de organizatori, sprijinim orice demers al autorităţilor abilitate, deoarece siguranţa şi confortul tuturor participanţilor pe perioada festivalului, reprezintă unele din principalele noastre preocupări“. 

Years&Years a facut un show unic pe scenele din Romania. Fanii s-au strans in fata scenei pentru a se bucura de prezenta trupei pe scena NEVERSEA.
Foto: Muzzix / Years&Years

Alexandra Stan, una dintre româncele care au reușit să se impună și dincolo de granițele țării, a fost și ea prezentă la festival. Foarte relaxată și zâmbitoare, cântăreața a răspusn prompt cererilor admiratorilor, s-a lăsat fotografiată și a stat să facă poze cu fanii ei.


Un produs Blogger.