Pink a lansat videoclipul noului single ”What About Us”


Pink a lansat videoclipul noului single ”What About Us”. Melodia este extrasă de pe cel de-al 7-lea album al artistei, ”Beautiful Trauma”.

Piesa ”What About Us” a debutat pe locul 18 în topul Billboard Adult Pop Songs Radio Airplay, aceasta fiind cea mai înaltă poziție ocupată până acum de o piesă a lui Pink în prima săptămână de la lansare. Melodia este compusă de artistă  în colaborare cu Johnny McDaid, care a avut doar cuvinte de laudă pentru Pink.

”What About Us”  este extrasă de pe albumul ”Beautiful Trauma”, cel de-al 7-lea material de studio al artistei. Discul va fi lansat pe 13 octombrie prin intermediul RCA Records. Pe album sunt incluse 13 piese, dintre care 6 sunt cu un conținut explicit. Limbajul fără perdea cu care artista se adresează publicului de ceva ani încoace este accentuat, se pare, pe acest material, tonalitatea sa fiind ușor de observat și din titlurile pieselor - ”Revenge”, ”Whatever You Want” .

Tracklist ”Beautiful Trauma” - Pink:
Beautiful Trauma [Explicit]
Revenge [Explicit]
Whatever You Want [Explicit]
What About Us
But We Lost It
Barbies
Where We Go
For Now [Explicit]
Secrets
Better Life [Explicit]
I Am Here [Explicit]
Wild Hearts Can't Be Broken
You Get My Love

Pink va primi anul acesta premiul Michael Jackson Video Vanguard, din partea MTV. Trofeul îi va fi acordat în cadrul galei MTV Video Music Wards 2017, ce va avea loc pe 27 august. 

Suplimentar acestui premiu, primit în anii anteriori de artiști precum Rihanna, Beyonce, Justin Timberlake și Britney Spears, Pink va susține și un show live, în cadrul căruia va interpreta noul single ”What About Us”.

Un produs Blogger.