Smiley aduce publicului "O altă EA", o poveste muzicală din adolescenţă


Smiley aduce publicului „O alta EA", o poveste muzicala din adolescenta. Aceasta este cea de-a sasea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10. 

„Iubirea nu doare decat atunci cand dispare - este o lectie pe care nu ti-o preda nimeni in adolescenta si pe care cu totii o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci traind si cel mai adesea suferind", povesteste Smiley.

„O alta EA" este produsa de HaHaHa Production in colaborare cu Cat Music. Videoclipul piesei este regizat de Nicu Dragan si filmat in Republica Moldova si in Romania.  

Smiley descrie adolescenta ca fiind „cea mai confuza, plina de schimbari, cautari si regasiri perioada din viata". Povestea clipului piesei „O alta EA" are o tema clasica, o desfasurare general valabila, in care cei mai multi dintre adolescenti se regasesc. „In adolescenta eram preocupat de muzica si timid cu fetele. Am avut si eu, normal, o poveste ca cea din videoclip, dar dupa liceu. Intotdeauna cand te desparti de cineva simti ca pierzi o parte din tine si ca e de neinlocuit. Experienta m-a invatat ca fiecare despartire vine cu lectiile ei care te ajuta in urmatoarele relatii, dar iti dai seama de asta mai tarziu, dupa ce te vindeci si apare O alta EA, o alta dragoste", spune Smiley.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic", al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. A urmat single-ul „De unde vii la ora asta?", care a reusit sa stranga un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 40 de milioane in patru luni de la lansare.  „Domnu' Smiley", o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, „Sa-mi fie vara" si „Rara" au completat lista de piese lansate in primele cinci luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile. 

Un produs Blogger.