Gramatik este primul Crypto-Artist din lume


SingularDTV colaboreaza cu Gramatik pentru a lansa in urmatoarele saptamani o serie de proiecte interesante. Gramatik este primul Crypto-Artist care va detine control absolut asupra drepturilor sale de autor si asupra veniturilor sale.

Pe Gramatik il vedem la Bucuresti pe 22 noiembrie incadrul unui show de neuitat care va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Gramatik va prezenta la Bucuresti noul sau material RE:COIL dar si hiturile care i-au adus sute de milioane de view-uri pe YouTube.

Artistul va folosi mai multe aplicati SingularDTV, plecand de la generarea tokenului GRMTK cu Tokit si pana la lansarea acestuia cu LaunchPad, plasand continutul sau pe EtherVision, propriul canal de distributie peer-to-peer.


"Astept de foarte mult timp o platforma precum SingularDTV care sa vina si sa utilizeze tehnologia blockchain si care sa elimine intermediarii. Imi doresc sa lansez ceva nou cand vreau si cum doresc. Imi doresc sa scap de birocratie. Tot ce vreau este sa fac muzica. Tehnologia blockchain este singura mea speranta pentru viitor intr-o lume condusa de banci si corporatii."

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara

Un produs Blogger.