Dragoș Pătraru și Carla's Dreams la cea de-a VII-a ediție TiMAF


Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF -  ajuns la cea de a VII-a ediție, se va desfășura în perioada 9 – 31 octombrie, în Cluj-Napoca. TiMAF este un proiect ce reunește în cadrul său o serie de activități gândite să atragă tinerii spre diferite forme de expresie artistică. Promovând arta în formele ei cele mai diverse și vizând un public fomat în mare parte din tineri, TiMAF 2017 revine cu unul dintre cele mai complexe programe artistice și de divertisment din Cluj-Napoca.

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania, începe pe 9 octombrie și aduce publicului o doză  de umor și bună dispoziție, printr-un show de Stand Up Comedy cu Teo, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.  Și pentru că vorbim de stand up comedy, anul acesta, la TiMAF, ajunge și Andrei Ciobanu. Acesta vine pe 14 octombrie,  să prezinte, într-un show inedit de stand-up comedy, cea mai nouă carte a sa: ,,Suge-o Andrei”

Nici iubitorii de teatru nu au fost uitați la această ediție TiMAF

Astfel, miercuri, 11 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Studenților, actorii teatrului ,,Aureliu Manea” din Turda, vor interpreta, în premieră în Cluj-Napoca, ,,Indrăgostiții din Ancona”, o comedie muzicală în regia lui Andrei Mihalache. 

Toamna aceasta, la TiMAF, publicul clujean are ocazia să-l întâlnească pe Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii tv ,,Starea Nației”. Evenimentul are lor pe 13 octombrie, la Cinematograful Florin Piersic, iar intrarea este LIBERĂ.

Seria concertelor incendiare din cadrul TiMAF, începe pe 14 octombrie, la Euphoria Music Hall, cu mega concertul uneia dintre cele mai îndrăgite și apreciate formații din industria muzicală autohtonă, Carla’s Dreams.

Iubitorii de muzică și film au motive de bucurie deoarece  Simfonia Filmelor, eveniment aflat la cea de-a V-a reprezentație, revine și în acest an la TiMAF. Cei prezenți se vor putea bucura de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: Game of Thrones, Pirates of the Caribbean,  Rocky,  Lord of the rings,  The Godfather , Gladiator,  Pulp fiction, The Dark Knight, Schindler’s list, și alte surprise.

Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare, în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.
Un produs Blogger.