(P) Concert Holograf și EDDA Művek la Sala Polivalentă din Cluj

ACEST EVENIMENT A EXPIRAT

HOLOGRAF și EDDA Művek, două dintre cele mai cunoscute și mai iubite formații rock din România, respectiv din Ungaria, vor concerta sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Motto-ul concertului care aduce pe aceeași scenă cele două trupe este “Rock fără frontiere!”.

Biletele la concert costă:

• 30 de lei – PARTY ZONE (în picioare, pe toată suprafața terenului de joc), 
• 45 de lei – STANDARD SEAT (pe scaune - locuri nenumerotate)

Biletele ONLINE:
• eventim.ro
• biletmaster.ro
• bilete.ro
• myticket.ro

Bilete ÎN ORAȘ:
• Standul Eventim din IULIUS MALL
• Magazinul DIVERTA (strada 21 Decembrie, vizavi de Sora)
• Librăria HUMANITAS (strada Universității)
• Agenția WENS TRAVEL - Bulevardul Eroilor
• Agenția Teatrală Cluj (Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4)
• casieria Operei Maghiare din Cluj (strada Emil Isac, nr. 26-28) 
• Hipermarketul CARREFOUR din VIVO! - Biroul Info
• Benzinăriile OMV
• librăriile CĂRTUREȘTI din IULIUS MALL și din VIVO!
• magazinul DIEGO Cluj-Napoca (Piața 1 Mai, nr. 4-5). 

Formația HOLOGRAF a fost înființată în anul 1978 și este în continuare foarte activă pe marile scene din țară, cu concerte foarte bine primite de public. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără Banii vorbesc, Vino, Umbre pe cer, Dincolo de nori, Ți-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Cât de departe sau Vine o zi.


EDDA Művek, unul din brandurile rock ale Ungariei, a luat naștere în 1973, în orașul maghiar Miskolc, sub numele de Griff. De-a lungul carierei cu peste 20 de albume și sute de concerte, rockerii de la EDDA au avut succes cu hituri precum A kör, A hűtlen, Éjjel érkezem, Keselyű, Ünnep, Elhagyom a várost sau Gyere őrült.

Concertul HOLOGRAF și EDDA Művek este organizat de Backstage Production. Evenimentul marchează împlinirea a 10 ani de existență a magazinului DIEGO CLUJ.
Mai multe informații despre eveniment poți afla accesând websiteul organizatorilor – www.backstage-events.ro sau evenimentul oficial de Facebook.

REGULI DE ACCES

Reprezentanții Backstage Production, organizatorii concertului Holograf și EDDA Művek, care va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, doresc să comunice publicului participant regulile de acces la eveniment, redactate pe baza legilor în vigoare, precum și alte informații importante de interes general.

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 17:30.
La casieria Sălii Polivalente vor mai fi disponibile bilete la concert, însă rugăm publicul ca, pentru evitarea formării de cozi, să achiziționeze biletele în prealabil. Pentru informații complete despre bilete vă rugăm să accesați websiteul organizatorilor: www.backstage-events.ro. 
Evenimentul va începe la ora 19:00, iar concertul Holograf va fi urmat de concertul Edda. Între cele două momente muzicale va avea loc o pauză de aproximativ 20 de minute.
Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare.
În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă parcarea Cluj Arena și parcarea din fața Sălii Sporturilor “Horea Demian” vor putea fi utilizate.
Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul la Tribună (locuri pe scaune) vor avea porți de acces separate, marcate corespunzător. 
Pentru a evita crearea de disconfort, participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune nu vor avea acces la Party Zone (pe suprafața terenului de joc).
Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile – de asemenea excepție fac foto- și videojurnaliștii prezenți la eveniment), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune). 
Participanții sunt rugați să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziție chibrituri la locul special amenajat pentru fumat.
Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază și vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
Participanții la concert sunt rugați să consulte întregul set de reguli și alte informații importante pe www.backstage-events.ro.  

Un produs Blogger.