(P) Târgul de Cariere Iași, 3.500 de locuri de muncă


Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași săptămâna viitoare, în 10-11 octombrie. Evenimentul are loc la Palas Mall și se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Com-panii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, workshopuri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni can-didați.

În ce domenii recrutează companiile

“Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere sunt în domeniile IT, retail, industrie și automotive, și sunt foarte căutați vorbitorii de limbi străine. Asta nu înseamnă că vor fi neglijate și celelalte spe-cializări”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere. 

Se caută, printre altele, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanți, controlori de trafic, specialiști recrutare, special-iști transporturi, tehnicieni, editori video, reprezentanți relații clienți, con-sultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects, ofițeri militari. 

„Marți și miercuri îi așteptăm la Târgul de Cariere pe ieșenii care sunt în căuta-re de noi oportunități în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 3.500 de joburi. Târgul e deschis marți de la 10 la 19 și miercuri de la 10 la 16”, spune Ioana Oros, PR Managerul Târgului de Cariere.

La Târgul de Cariere Iași recrutează companii precum Accenture, Wizz Air, SCC Services România, BMT Group, Purolite, Amazon, Leroy Merlin, Lidl, Firecredit, Lear Corporation, Alten, Almaviva, Atexis, Conduent, Plexus, Id-entity, Delphi Diesel Systems și multe altele. 

Zonă de IT

Pasionații de IT sau cei care doresc să își construiască o carieră în această in-dustrie vor avea o întreagă zonă dedicată lor. Peste 15 companii din acest do-meniu abia așteaptă să-i cunoască pe cei care ajung la standul lor. Deutsche Bank, Autoliv, SecureWorks, BlackRock, 3Pillar Global, Cenit, 3SOFT sunt doar câteva dintre firmele care vor fi prezente în zona IT&C.  

Participă gratuit la workshopul “Geometria Jobului”

În cadrul Târgului de Cariere vor avea loc workshopuri unde candidații vor afla cum să devină mai competitivi pe piața muncii. 

Astfel, BMT Aerospace vine la târg cu un workshop unde poți învăța cum să identifici jobul care ți se potrivește. Workshopul “Geometria Jobului” este ba-zat pe interacțiunea cu publicul despre cum se definește jobul ideal, cum il iden-tificăm, cum îl obținem și cum îl păstrăm. Va avea loc în prima zi de târg (marți, 10 octombrie), de la ora 18.00 și va fi susținut de Silviu Caracus, HR Business Partner BMT Aerospace.

Joacă-te și călătorește în lumea virtuală

Organizatorii îi vor ține ocupați pe candidați în zonele de entertainment. VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. “VR Zone va fi, cu siguranță, una dintre atracțiile evenimentului, iar toată lumea va avea acces la această tehnologie”, detaliază Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere. 


Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade. Tot aici se vor organiza și concursuri la fața locului.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei și unde vor avea parte de consiliere profesională.

Târgul de Cariere Iași are loc în 10-11 octombrie, la Palas Mall. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Un produs Blogger.