Tove Lo lansează videoclipul piesei “Disco Tits”


Tove Lo lanseaza videoclipul piesei "Disco Tits", regizat de catre Tim Erem, colaboratorul artistei si pentru anterioarele produse video, "Fairy Dust", "Moments" sau "Close" (Nick Jonas feat Tove Lo) sau regizorul unor videoclipuri de la Rihanna (Work) sau Major Lazar (Lean On).

Tove Lo a filmat in desertul din California, iar clipul expune intr-o maniera cat mai naturala, o zi din viata starului international.

Pe partea de compozitie si productie, Tove a lucrat cu The Struts (Cool Girl, Habits, Talking Body), iar noua piesa evidentiaza o abordare muzicala diferita, lucru ce va putea fi vizibil si pe urmatorul ei album – BLUE LIPS (lady wood phase II).

"Disco Tits este despre acel moment cand iti doresti sa uiti de toate si sa petreci cat mai mult timp cu dragostea pierduta si regasita – clipa plina de inocenta, incitare si care nu are consecinte. Live the moment! Acesta este si mood-ul meu de acum!", declara Tove Lo.

Tove Lo este in etapa de organizare a turneului din America de Nord, care va include si show-uri alaturi de Daye Jack si, de asemenea, va performa alaturi de Coldplay in SUA si Canada, tot pana la sfarsitul acestui an. 
  
"Disco Tits" este lansat dupa proiectul recent, "Fire Fade", ce a continut un videoclip-film de 21 de minute. Materialul "Fire Fade" a inclus si alte 5 piese de pe albumul "Lady Wood" - "Don't Talk About It," "Imaginary Friend," "Keep It Simple," "Flashes," and "WTF Love Is".

Doua miliarde de streamuri in magazinele digitale, sute de milioane de vizualizari pe YouTube, nominalizari la premiile muzicale din intreaga lume, Tove Lo a vandut cel mai recent material discographic, "LADY WOOD", in peste 3 milioane de copii.

Hiturile lansate pana acum, "Habits (Stay High)", "Talking Body" etc, dar si colaborari de top alaturi de Nick Jonas ("Close"), Coldplay ("Fun"), Years & Years ("Desire"), Broods ("Freak Of Nature"), Adam Lambert ("Rumors"), Flume ("Say It"), and Alesso ("Heroes"), au propulsat-o in topurile muzicale internationale.

Un produs Blogger.