Stonelight cântă alături de Bucovina pe 9 decembrie la Arenele Romane


Cea mai indragita trupa de metal din Romania, Bucovina, revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti pe 9 decembrie in cadrul unui concert care a devenit deja traditie.

Alaturi de ei, pe scena va urca si Stonelight. Grupul s-a format in urma cu aproximativ 4 ani  in urma iar anul trecut au lansat albumul de debut "Into The Unknown". Dupa un turneu de promovare care a cuprins cele mai importante orase din tara, Stonelight ne vor incanta cu cele mai noi piese. Tanara trupa de heavy metal ne va cuceri cu riff-uri electrizante si o voce exceptionala! In curand vom anunta inca doua trupe!

Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu multe concerte SOLD OUT  la activ, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului  revine in Bucuresti pe 9 decembrie pentru un show pe cinste! Sfatul nostru este sa va cumparati bilete din timp. Precedentele doua showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost SOLD OUT!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele costa 50 de lei, urmand ca pretul acestora sa fie 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei!

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

- afis color (cu autograf)

- bratara textila cu logo 

- acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus recomandat de ROCK FM
Un produs Blogger.