Cluj-Napoca. Street FOOD Festival revine în perioada sărbătorilor


Moș Crăciun, Santa Claus, Papa Noel, sau cum ți se mai spune ție pe tot globul, vrem să îți transmitem că te iubim și te respectăm și că anul acesta...vrem să te ajutăm. În perioada 12 – 17 decembrie, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, departe de zgomotul traficului vom crea o lume magică: Street FOOD Festival Christmas Goodies.

În cele 7 zile de poveste îi vom aștepta pe cei mai gurmanzi dintre gurmanzi și ne vom asigura că vor primi tot ceea ce visează. Vrem ca fiecare vizitator să se simtă bine alături de cei dragi, iar magia Crăciunului să rămână vie. Te anunțăm de pe acum că aleile pieței vor prinde culoare cu ajutorul a 14 truck-uri cu street-food delicios și a zecilor de bucătari care vor pune câte un strop de magie în fiecare preparat. O vizită în Piața Muezului va fi precum o călătorie în jurul lumii. Pofticioșii vor putea degusta pizza napoletană autentică, burgeri americani, paella spaniolă, dulciuri italienești și multe altele. Camionetta, Home Garden, Meat Busters, Cimbru, La nu știu cine, Mr Cannoli sunt câțiva dintre vendorii deja cu tradiție la evenimentele de street food din Cluj, lor adăugându-li-se cei noi care abia așteaptă să cucerească publicul clujean cu preparate inedite.

Moșule, ce să mai zicem...știm că alături de noi și tu ești fan clopoței, așa că la Street Food Festival Christmas Goodies se vor auzi cele mai frumoase melodii de iarnă, iar seara ne vom delecta cu muzică live. JazzyBIT promite un show special, iar trupe locale vor veni cu surprize muzicale. 

Un Gift Boutiqe va sta la dispoziția tuturor cu produse originale realizate de artiștii și artizanii locali. Vizitorii vor putea să cumpere pentru ei sau pentru cineva drag un cadou simpatic, fără să mai aștepte ca tu să îți aduci aminte. Ai și tu o vârstă.

Decorul va fi și el unul special, dar asta vei putea vedea doar dacă vii și tu aici, că e prea frumos ca să îți descriem. Știm că tu ești așteptat de obicei cu lapte, dar noi îți propunem o gamă mult mai spectaculoasă de băuturi. Specialiștii barista din Piața Muzeului se vor întrece în băuturi creative pentru că știi și tu, Moșule: nicio poveste nu începe de la un pahar de lăptic!

Ne-am gândit și la cei cu poftă de bine și pentru ei am pregătit și două campanii care anul trecut au adus multe zâmbete și bucurii. Astfel, vom continua și anul acesta inițiativele Share a Meal și Passport for a Dream dar...nu dezvăluim mai multe. Meriți și tu Moșule să stai cu sufletul la gură în așteptarea veștilor bune, așadar te invităm să fii cu ochii pe noi pentru a descoperi detaliile campaniilor.


Programul Street Food Festival Christmas Goodies se va desfășura în perioada 12-17 decembrie între orele 12:00 – 22:00, în Piața Muzeului și intrarea este gratuită. Te așteptăm și pe tine, Moșule dacă crezi că vei rezista tututor tentațiilor culinare, astfel încât să continui călătoria spre copiii care te așteaptă.

Cu drag, echipa Why Not

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Despre Street FOOD Festival

Street FOOD Festival este un concept-experiență inițiat la Cluj-Napoca în anul 2016. Influențat de modelul marilor evenimente desfășurate la nivel mondial, Street FOOD Festival a reușit deja să adune peste 300.000 de gurmanzi din întreaga țară la peste 15 evenimente desfășurate în 10 orașe din România. Festivalul se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie. 

Un produs Blogger.