Care sunt cele mai aşteptate filme ale anului 2018


2018 se anunţă a fi un an plin de filme de succes, care vor umple sălile de cinema. Sunt anunţate atât pelicule noi, cât şi remake-uri şi continuări ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numără „Lara Croft”, „Incredibilii”, „Pantera Neagră” şi „Războiul Stelelor”.

Anul cinematografic de succes 2018 va începe în forţă în februarie cu premiera mult aşteptatei pelicule ”Pantera Neagră”. Despre filmul făcut de Disney-Marvel se spune că ar fi avut un buget uriaş. Pelicula, cu Chadwick Boseman în rol principal, spune povestea unui tânăr care trebuie să lupte pentru moştenirea lui şi pentru locul de lider al unei naţiuni africane izolate. 

”Pantera Neagră” promite să devină un nou super erou Marvel, primul supererou de culoare din peliculele produse până acum de Marvel. ”50 Shades Freed”, cea de-a treia parte a seriei ”Cele cincizeci de umbre ale lui Grey”, este o altă peliculă aşteptată de fani în 2018. Ecranizarea volumului al treilea al trilogiei scriitoarei E.L.James va aduce finalul poveştii de dragoste dintre misteriosul Christian Grey şi frumoasa Anastasia Steele. Premiera va avea loc pe 8 februarie 2018.


Un alt film aşteptat în 2018 este ”Lara Croft.” Cea mai recentă poveste din noua serie “Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 şi promite să fie la fel de plin de aventură ca celelalte filme. De data aceasta, personajul Lara Croft nu va mai fi interpretat de Angelina Jolie, ci de actriţa mai tânără Alicia Vikander. Ultima peliculă din seria ”Lara Croft” este cea în care personajul principal se transformă din tânăra tenace, dornică de aventură, într-un erou la nivel mondial. Filmările au avut loc în Africa de Sud şi în Marea Britanie.

2018 va aduce şi o continuare a celebrei pelicule ”Deadpool”. Premiera filmulu ”Deadpool 2” este programată pentru luna mai. În ”Deadpool 2”, Ryan Reynolds  intră în pielea personajului principal şi se va înfrunta cu Cable, interpretat de Josh Brolin. ”Deadpool 2” este scris de Rhett Reese, Paul Wernick şi Drew Goddard, scenarişti care au lucrat la primul film. Regizorul pentru cel de-al doilea film este Devid Leitch şi nu Tim Miller, cel care a semnat prima peliculă. ”Jurassic World 2” intră şi el în lista celor mai aşteptate filme ale anului 2018. „Jurassic World 2” este aşteptat pe marile ecrane pe 6 iunie 2018. Regia este semnată de Juan Antonio Bayona, iar din distribuţie fac parte: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, James Cromwell. Filmul se anunţă a fi un succes, ca şi precedentul din 2015 care s-a numărat printre filmele cu cele mai bune încasări.


Fanii seriei ”Războiul stelelor” vor avea şi ei un nou motiv de bucurie în 2018.  În primăvara anului viitor va avea loc premiera  peliculei “Han Solo”. Noul film Star Wars ce va fi lansat pe 25 mai va spune povestea lui Han Solo când era tânăr. În trilogia originală, Han Solo a fost interpretat de Harrison Ford, iar în pelicula din 2018 personajului principal îi va da viaţă actorul Alden Ehrenreich. “Ultimii Jedi”, pelicula lansată în 2017, a avut un succes răsunător, urcând pe locul doi în topul încasărilor pe 2017, cu 844 de milioane de dolari în doar 11 zile de la premieră. Se aşteaptă ca şi noua peliculă ”Han Solo” să depăşească aşteptările fanilor, dar şi recordul de încasări. 

În 2018, pe marile ecrane se întoarce şi Marry Poppins în pelicula ”Marry Poppins se întoarce”. În noua peliculă, acţiunea va avea loc în Londra, cu 20 de ani mai târziu decât în pelicula originală. La 54 de ani de la premiera peliculei „Mary Poppins“, cu Julie Andrews în rolul principal, studiourile Disney o readuc pe marile ecrane pe faimoasa guvernantă britanică, aceasta urmând să fie interpretată de Emily Blunt. Meryl Streep apare şi ea în noua peliculă, într-un rol secundar secundar, interpretându-o pe Topsy, verişoara lui Mary Poppins.

Pe 14 iunie 2018 este programată premiera  filmului ”Incredibilii 2”. Familia favorită de supereroi se reîntoarce în filmul de animaţie „Incredibles 2”, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenţiei, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet şi Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieţii „normale”. În noiembrie 2018 va avea loc premiera noului film ”X-Men: Dark Phoenix”. Pelicula spune povestea unei noi generaţii de mutanţi. Printre aceştia se află şi fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă şi coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un duşman de temut. Din distribuţie fac parte Jennifer Lawrence, James McAvoy, Olivia Munn.
Un produs Blogger.