Goran Bregovic la Sala Palatului: Ultimele 2 săptămâni de Earlybird


La cererea publicului, Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta . Showul va avea loc pe 2 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti si se va chema "Three Letters From Sarajevo", ca cel mai recent album al artistului.

Va reamintim ca au mai ramas doar doua saptamani de Earlybird in care veti mai putea gasi pe www.iabilet.ro bilete la preturi speciale: Cat. A 240 lei, Cat. B 160 lei, Cat. C 115 lei si Cat. D 85 lei.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

Presale 1 - pana pe 15 martie - Cat A 250 lei, Cat B 170 lei, Cat C 125 lei, Cat D 90 lei

- Presale 2 - pana pe 2 aprilie - Cat A 260 lei, Cat B 180 lei, Cat C 135 lei, Cat D 95 lei 

- La intrare - Cat A 270 lei, Cat B 190 lei, Cat C 145 lei, Cat D 100 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 20:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts
Un produs Blogger.