Preselecţia Eurovision România, în premieră la TVR


Preselecţia Eurovision România – în care care sunt prezentate toate piesele înscrise la ediţia din acest an a concursului Eurovision - va fi transmisă, în premieră, la TVR 1, în zilele de 12, 13 şi 14 ianuarie, de la ora 21.00. 
Programul „Eurovision 2018 Preselecţia” este primul show televizat din cadrul ediţiei din acest an a proiectului Selecţiei Naţionale.

Pentru concurenţi, drumul spre Lisabona este presărat cu filmări, repetiţii şi foarte multe emoţii în toate etapele competiţiei: preselecţie, cele cinci semifinale şi Marea Finală. 

La preselecţie, artiştii au fost invitaţi în Studioul 2 al TVR pentru a-şi susţine piesele live, în faţa juriului şi a camerelor de filmat.

Îi vom urmări în seria de emisiuni pregătite de echipa Eurovision, începând de vineri, 12 ianuarie, în preambulul semifinalelor Selecţiei Naţionale. Pe parcursul a trei zile, vom asculta piesele şi vom afla, în premieră, impresiile juriului şi declaraţiile făcute la cald, în timpul audiţiilor.


Vă invităm să urmăriţi „Eurovision 2018 Preselecţia”, vineri, sâmbătă şi duminică (12-14 ianuarie), începând cu ora 21.00, pe TVR 1.

Semifinalele Eurovision România vor avea loc la Focşani (21 ianuarie), Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie). 
Organizatorii au stabilit repartizarea pe semifinale a celor 60 de piese, în fiecare semifinală urmând să intre câte 12 piese. 

Pe parcursul celor cinci semifinale, juriul va decide cele 15 piese care vor intra în finala Eurovision România.
Un produs Blogger.