Ce părere au străinii despre piesa care ne reprezintă la Eurovision 2018


În urma finalei Selecţiei Naţionale, Eurovision Song Contest i-a prezentat pe reprezentanţii României pe pagina oficială de Facebook a competiţiei. Reacţiile fanilor concursului au fost, însă, în mare parte negative.

Duminică seară, după încheierea finalei Eurovision România 2018 şi anunţul câştigătorului, Eurovision Song Contest le-a făcut cunoştinţă fanilor competiţiei din întreaga lume cu reprezentanţii României – trupa The Humans.   „Să-i salutăm pe The Humans, cei care vor reprezenta România la ESC 2018 cu piesa «Goodbye»“, a fost mesajul postat pe pagina oficială a competiţiei.   

Clasamentul complet al finalei Eurovision România 2018 Reacţiile fanilor străini nu au fost însă tocmai entuziaste sau laudative, mulţi fiind de părere că anul acesta, România nu va reuşi să se califice în maarea finală de la Lisabona cu piesa „Goodbye“.   

Iată o parte dintre comentarii:   
O alegere oribilă! Îi pun pe ultimul loc. Feli ar fi fost excelentă pentru Eurovision Song Contest. România, ai făcut o mare greşeală.“   
Este chiar mai rău decât alegerea britanicilor. România, aţi făcut o preselecţie mai lungă decât viaţa lui Matusalem pentru asta?! Pentru asta?! Să vă fie ruşine. Acesta e un NU“   
Drăguţă cântăreaţă. Cântecul este uşor de uitat, indiferent cine îl urmează“   
Sunt de acord cu titlul piesei. La revedere!“   
Sunt dezamăgit de alegerea României. Erau cântece mai bune (Bună de iubit, Auzi cum bate).“   
Vom vedea România în afara finalei pentru prima oară. Reţineţi asta!

Cu toate acestea, unii străini s-au arătat foarte mulţumiţi de alegerea românilor, iar alţii au fost ceva mai îngăduitori, chiar dacă piesa nu s-a aflat printre favoritele lor, şi au transmis mesaje de susţinere:   

„Cu siguranţă una dintre cele mai bune participări ale României de-a lungul anilor“.   
„Sunt aşa fericit! 12 puncte din Malta.“   
„Wow. Am văzut finala şi ei au fost favoriţii mei. Mult succes, România!“   
„Deşi câştigătoarea mea este Xandra, această piesă este una bună şi plăcută. Sunt fericit pentru România, felicitări şi succes din Azerbaijan!“   
„Aceasta a fost cea de-a patra alegere a mea, dar încă cred că poate avea şanse mari dacă pun la punct un show drăguţ. Mult noroc, România!“   
„Nu e pe gustul meu, îmi pare rău. Dar baftă spre finală!“

În plus, mai mulţi fani ai concursului se declară per total dezamăgiţi de alegerile muzicale ale ţărilor participante de anul acesta şi consideră că 2018 va fi cel mai slab an pentru Eurovision Song Contest în ceea ce priveşte calitatea pieselor.    

Nu ştiu ce se întâmplă anul acesta cu selecţiile naţionale. Fiecare ţară alege cel mai nepopular şi mai plictisitor cântec, dând la o parte piese cu adevărat bune. Armenia, România, Ungaria, Letonia, Germania, toate au avut melodii minunate din care să aleagă şi, în schimb, au ales cele mai de neascultat piesele. Cred că acesta va fi Eurovisionul cu piesele cel mai puţin calitative“, a scris unul dintre ei în comentarii.   

Încă un cântec mediocru. 2018 se prefigurează a fi un an plictisitor“, mai spus un internaut.

sursa: Adevarul, TVR
Un produs Blogger.