Electric Castle 2018, BILETE NOMINALE: primele bilete sunt deja disponibile


Festivalul Electric Castle 2018 a intrat deja în pregătirile celei de-a 6-a ediții, care va avea loc între 18 și 22 iulie 2018, iar primele bilete sunt deja disponibile.

Abonamentele “Early Bird” pot fi cumpărate începând din data de 11 octombrie.
Pentru primele 48 de ore, acestea vor fi disponibile la un preț special: 299 de lei pentru biletul ce asigură acces general în cele 5 zile ale evenimentului și 399 de lei pentru cei care optează pentru varianta acces general, plus cazare în camping.

„Încurajăm cât mai multă lume să trăiască experiența festivalului la maxim, iar campingul este cea mai bună opțiune în acest sens. Mulțumită partenerului nostru, o mie de oameni vor avea acces gratuit în zona declarată de Festileaks.com drept cel mai bun camping de festival din întreaga Europă în 2017, o zonă complet urbanizată dar păstrând complet farmecul amenajărilor unice care caracterizează festivalul”, spune Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Electric Castle 2018: biletele vor fi nominale
Pentru a reduce posibilitățile de fraudare, biletele pentru ediția a 6-a a Electric Castle vor fi nominale: accesul în festival va fi permis doar persoanei care are numele inscripționat și pe bilet. Numele introdus la achiziționarea abonamentului va putea fi schimbat, însă, în cazul în care planurile pentru vară suferă modificări.

După data de 12 octombrie, abonamentele vor putea fi în continuare achiziționate, iar prețul acestora se va modifica la 549 de lei. Noi promoții speciale vor mai avea loc în lunile decembrie și martie.

Electric Castle este un festival de muzică din România, ce se desfășoară în fiecare an la Castelul Banffy din Bonțida, Transilvania. Festivalul îmbină un lineup variat, din foarte multe zone muzicale (rock, reggae, hip hop, muzică electronică sau indie) cu tehnologia, patrimoniul și cultura alternativă.

La Electric Castle 2017 Mirabela Dauer și Corina Chiriac au făcut show. Cele două doamne ale muzicii românești au urcat pe scenă și au încântat publicul în prima seară a festivalului de la Bonțida.

Un produs Blogger.