Andreea Prisăcariu, campionă de dublu în Croația, la un puternic turneu ITF Juniors


"Perin Memorial", disputat în Croația, la Vrsar, este unul dintre cele mai valoroase turnee din Circuitul ITF Juniors din Europa, turneu de Categoria 1.

La ediția din acest an România a participat cu o delegație puternică de jucătoare și jucători din loturile naționale, cea mai bună performanță reușind-o,în turneul fetelor, Andreea Prisăcariu.

Compatrioat noastră, cap de serie nr. 6 în proba de simplu, s-a oprit în sferturile de finală, învinsă la mare luptă de favorite principal a competiției, Elisabetta Cocciaretto, din Italia, care s-a impus cu 6-2, 5-7, 6-4. Tot în sferturile de finală s-a oprit și Ștefania Selma Cadar, învinsă de daneza Clara tauson, cap de serie nr. 3.

În proba de dublu a fetelor, în schimb, Andreea s-a descurcat impecabil, reușind să câștige titlul în fața principalelor favorite, și după ce a revenit de la 0-1 la seturi. Astfel, în finală, Andreea și coechipiera sa, italianca Isabella Tcherkes Zade, s-au impus cu 1-1, 6-3, 10-4 în fața perechii Elisabetta Cocciaretto (ITA) /Nika Radisic(SLO) [1]. 

sursa: frt.ro
Un produs Blogger.