CFR Cluj - FCSB 1-1! Două goluri, doi eliminați, faze discutabile și lupta pentru titlu continuă


Partida din Gruia, dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1, a avut parte de o asistență pe măsură. 19.000 de spectatori au ales să vină la meci, chiar dacă vremea a fost una rece. Tot în tribune a stat și Dan Petrescu, tehnicianul suspendat al liderului.

Meciul a avut de toate și a iscat vii controverse încă din prima parte, după ce Ovidiu Hațegan a dictat un penalty într-o fază în care mingea l-a lovit pe Benzar. Decizia a fost contestată îndelung de oaspeţi, care s-au văzut conduşi în minutul 39, după ce Culio a marcat al 7-lea său gol de la 11 metri din acest sezon. Roș-albaștrii nu au fost debusolați și au reacționat imediat. În minutul 42, Budescu a fost aproape de un gol antologic, dar transversala l-a salvat pe Arlauskis de la un gol ca și făcut.

Nemulțumit de cum a arătat echipa, Dică a făcut o schimbare dublă la pauză și a mizat totul pe cei doi Tănase. Tensiunea a continuat și în partea a doua și a atins cote maxime când Hațegan a arătat două roşii în decurs de zece minute. Elevii lui Dan Petrescu au cerut un nou penalty la un duel dintre Pintilii şi Peteleu, dar Haţegan a lăsat jocul să continue.

Peteleu a fost eliminat pentru al doilea galben, iar Pintilii a văzut roşu direct pentru fault la Hoban. Cu zece minute înainte de final, Deac nu a profitat de o pasă excelentă a lui Mailat.

Budescu a trecut pe lângă egalare, dar Arlauskis a fost atent. În prelungiri, rezerva Gnohere i-a adus echipei lui Dică un punct în Gruia, pe terenul liderului.

sursa: Digisport
Un produs Blogger.