Electric Castle 2018. Jessie J va cânta la Bonțida


Electric Castle 2018. Cunoscută pentru hiturile „Nobody’s perfect” sau “Price Tag”, superstarul Jessie J va cânta în această vară pe scenă Electric Castle de la Bonţida.

Electric Castle 2018. Organizatorii festivalului au confirmat şi prezenţa altor nume importante din industria muzicală. Anul trecut peste 170.000 de persoane din toată lumea au luat parte la festival, iar o parte din vânzări au fost donate renovării castelului.

Videoclipuri cu sute de milioane de vizualizări pe platformele de muzică, piese pe primele locuri în topurile lumii şi o voce unică. Jessie J a reuşit să cucerească o lume întreagă cu hituri precum Nobody s Perfect, Flashlight, Domino sau Price Tag. Ea este aşteptată în această vară pe scenă de la Electric Castle, festival care adună an de an zeci de mii de tineri din toate colţurile lumii.

Andi Vanca, director comunicare Electric Castle. “Este un star internaţional, cu 6 milioane de albume vândute. Este în juriul The Voice UK. Este probabil cel mai mare nume pe care l-am adus până acum la EC.

Organizatorii garantează că cea de-a şasea ediţie a festivalului va aduce experienţe inedite.

Andi Vanca, director comunicare Electric Castle: “O să avem circ, mai mult teatru, mai multe arte pe care oamenii să le consume la festival.

Electric Castle se desfăşoară în grădina castelului Banffy de la Bonțida de lângă Cluj-Napoca. Organizatorii încearcă an de an să salveze bijuteria arhitecturală şi fac donaţii din vânzări. Până acum au reuşit să restaureze acoperişul castelului şi au contribuit cu lucrări de conservare a monumentului.

Renate Rozenberg, PR Electric Castle: “Ultimii cinci ani au însemnat o transformare importantă pentru castel prin finanţările pe care le-am asigurat, nu doar noi prin festival, ci şi publicul, am avut artişti care au donat pentru refacerea castelului din Bonţida. Iar partenerii noştri ne-au ajutat să refacem școala din localitate, terenurile de sport din localitate.”

Festivalul va avea loc în acest an în perioada 18-22 de iulie. Până la mijlocul lunii martie abonamentele puse la dispoziţie de organizatori sunt reduse, iar pentru cele cinci zile de festival cei care vor să participe scot din buzunar 429 de lei.

stirileprotv.ro

Un produs Blogger.