Handbal feminin: Naţionala de tineret, aproape calificată la Campionatul Mondial


Echipa condusă de Gheorghe Tadici şi Bogdan Burcea mai are o simplă formalitate de îndeplinit cu Ucraina, pentru a se califica la Campionatul Mondial din Ungaria, programat în luna iulie.

Tricolorele n-au avut probleme să se desprindă pe tabela de marcaj, încă de la pauză fiind făcută o diferenţă de zece goluri, scor 17-7. Faţă de partida cu Croaţia din ziua precedentă (33-25), antrenorii au început partida şi au jucat în prima repriză cu handbalistele care au avut mai puţine minute în prima zi. Până la final a fost rulat întreg lotul şi au marcat toate jucătoarele de câmp: Târşoagă – 5, Tîrcă – 4, Tecar – 4, Marin – 3, Nichitean – 3, Popescu – 3, Stîngă – 3, Badea – 2, Banciu – 1, Bucur – 1, Mihart – 1, Petruş – 1, Vacariu – 1. Pe foaia de joc au mai figurat portarii Ciucă, Hosu şi Kelemen.

Într-o altă partidă jucată sâmbătă în turneul de la Cluj, Croaţia a învins Ucraina cu 29-23. Astfel, pentru a se califica la Campionatul Mondial din Ungaria, România nu trebuie să piardă în faţa Ucrainei la mai mult de zece goluri. Această partidă se va desfăşura duminică, începând cu ora 11:00. 

sursa: Mediafax
Un produs Blogger.