Ediția 2 - Zilele Studenților 2018 - OmniPass - Asociația Tineri pentru Transilvania


Asociația Tineri pentru Transilvania revine cu cea de-a doua ediție a proiectului  „Zilele Studenților". Cu un program complex dedicat tinerilor din Centrul Universitar Cluj, Zilele Studenților  urmărește crearea unui cadru adecvat pentru implicarea studenților în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment. Proiectul se desfășoară în perioada 13 -30 mai 2018 și urmărește activarea mai multor locații din Cluj-Napoca.

„Zilele Studentilor" reprezintă un program complex multidirecțional pentru tinerii lideri și studenții din Centrul Universitar Cluj, ce urmăreşte dezvoltarea continuă și exponenţială a tinerilor aflaţi în poziţii de conducere sau cu responsabilităţi, prin formarea de competenţe reale, dar și crearea unui cadru adecvat pentru implicarea studenților în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment. Ne dorim să formăm tineri implicați activ în viaţa socială şi culturală a comunităţii din care fac parte, prin punerea în valoare a talentului şi pasiunii acestora.

Programul permite participarea tuturor studenților doritori, la manifestări/concursuri culturale, sportive și de divertisment, la cursuri de formare şi dezvoltarea de activităţi (mini-proiecte) derulate de către participanţii din proiect.

Participanții trebuie să treacă prin probe precum: Cursă cu Hidrobicicleta, Dodgeball, Tir cu Arcul, Laser Tag, Quiz, Human Fusball, Gaming, Climbing și multe altele.  Valoarea totală a premiilor este de peste 15000 de LEI, și se acordă în funcție de punctaj și locul ocupat în clasament.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj – Napoca.
Un produs Blogger.