Olga Verbitchi a filmat un nou clip chiar de ziua ei


Anul trecut, Olga Verbitchi, castigatoarea X Factor 2016, lansa prima sa piesa pe 22 mai chiar de ziua ei, alaturi de echipa Cat Music. In ziua in care a implinit 17 ani si un an de cariera, artista a filmat pe malul marii pentru urmatorul sau clip, "Oameni", alaturi de Stefan Iancu, tanarul actor cunoscut in special pentru rolul sau in "Un pas in urma serafimilor".

"Mi-a placut maxim la filmari, in primul rand, pentru ca dupa 9 ani, am vazut din nou marea, i-am ascultat piesele cantate de valuri si am reusit sa ma simt altfel. Am avut in spate o echipa minunata, care mi-a facut ziua mai speciala decat mi-as fi dorit vreodata. Am cunoscut oameni noi si m-am revazut cu oameni cunoscuti. A fost foarte frumos", declara Olga Verbitchi.

In 2017, Olga a lansat "Prietena ta", primul single din cariera, o poveste de dragoste inocenta și adolescentina, ce a adunat multe reactii pozitive in mediul online, iar in urma cu sapte luni, a lansat single-ul "Pagini albe", primul featuring al artistei, alaturi de Kio. La inceputul anului, a colaborat cu DJ Sava pentru "Coco Bongo", o piesa care te duce cu gandul la zilele de vara si la petrecerile in aer liber, toate acestea pe fundalul exotic al orasului Cancun.


La scurt timp dupa, Olga Verbitchi a lansat piesa "Portofele", parte a proiectului MCulture by Damian Draghici, un proiect cu un sound cool ce imbina influente dubstep, trap, jazz dar si pop, sub indrumarea lui Damian Draghici. In plus, artista care a cucerit Romania cu vocea sa grava si timbrul vocal puternic a castigat anul acesta premiul "Vocea Internationala" in cadrul Sanremo Music Awards, unul dintre cele mai populare festivaluri de muzica din Europa. 

Stefan Iancu a jucat in primul sau film, "The Half Life of Timofey Berezin", la varsta de 8 ani, iar acum, are deja peste 14 filme in palmares. In 2010, a jucat in "The Glass House" si in "Born to Raise Hall", insa s-a facut remarcat in proiectul "Nasa" (The Godmother). De-a lungul timpului, a jucat alaturi de Steven Seagal, Keira Knightly, Dragos Bucur, Laura Cosoi, dar si Smiley si Alex Velea.


Un produs Blogger.