Smiley la Arenele Romane: Program și reguli de acces


Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sambata, 2 iunie! Smiley promite si pentru 2018 o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali si multe alte surprize pentru public in cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production.

"M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live. Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut - "Domnu' Smiley", pana la cea mai sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, Confesiune. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!', se confeseaza artistul in febra pregatirilor pentru concert.

Sore este artista care va canta pe 2 iunie in deschiderea mega concertului sustinut de Smiley la Arenele Romane, eveniment care are loc pentru al patrulea an consecutiv. 

"Sunt foarte bucuroasa ca Smiley s-a gandit la mine pentru opening-ul concertului lui. Am inceput repetitiile pentru 2 iunie cu trupa mea. Abia va astept!", povesteste incantata Sore. Artista a lansat in ultimele trei luni, doua piese, care vorbesc despre femeia asumata, Dintr-o mie de femei si Saruta-ma si taci, cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

PROGRAM:

19:30 - Acces Public

20:00 - Sore

21:00 - Smiley

REGULI DE ACCES:
Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:30, iar concertele incepe de la 20:00! Smiley va urca pe scena la ora 21:00!

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mancare sau bauturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),

• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele A, B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C.

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Concertul are loc in aer liber !

IMPORTANT
Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor al unui bilet valid.

BILETE:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- presale: 229 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 2 iunie

- la intrare: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena. Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Concertul are loc in aer liber !

Cumparati-va bilete din timp, in 2016 si 2017 concertele au fost SOLD OUT !

Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. 

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts si HaHaHa Production
Un produs Blogger.