Ajuns tradiție după 8 ani, E30 FEST va fi din nou găzduit de STAȚIUNEA AZUGA, în weekend-ul 6-8 iulie


 EVENIMENT 

Posesorii si pasionatii modelului BMW E30, mult iubitul si controversatul „ursulet" se vor intalni la baza pârtiei SORICA. Va asteapta peste 200 de masini si tot atatea povesti, exemplare rare, ursi modificati pentru drift sau pregatiti pentru cursele de 400 m.

"De ce festival? Pentru ca anul acesta vom avea 3 zile pline de distractie, concerte live cu cele mai renumite trupe ale hip-hop-ului romanesc, after-party-uri tarzii, focuri de tabara, concursuri bine organizate de "ursuleti" cu premiere adecvata, dar si o zona FOOD COURT cu cele mai interesante preparate in stil Street Food si 2 scene. Te poti caza la 5 stele sau in cort, avem burgeri dar si fructe de mare, vom sta in zgomot de motoare, sunete de hip-hop, in fum si miros de cauciucuri" au declarat organizatorii.

Artisti prezenti pe scena mare E30 FEST sunt : El Nino, raku, Alan&Kepa, C.I.A.(Craiova Independent Artists), Dj Dox, Dj Lexi, Biggie & Karie. Prezentatorul evenimentului este COSMINA PASARIN.

"Pentru multi, BMW-ul E30 nu este doar o masina, este un stil de viata. Obiectivul nostru este sa le oferim un festival pe masura pasiunii lor pentru acest model de masina retro", au adaugat organizatorii evenimentului.


Un produs Blogger.