Jorge Gonzalez reprezintă Spania la Cerbul de Aur 2018, festivalul internațional de muzică


Jorge Gonzalez, unul dintre artistii Cat Music Spain si participant in cadrul Vina del Mar 2018, reprezinta Spania la Cerbul de Aur 2018, festivalul international de muzica ce se desfasoara la Brasov. Jorge va urca pe scena in cadrul evenimentului ce are loc intre 29 august si 2 septembrie, alaturi de 17 inscrisi din 15 tari.  

Dupa Vina del Mar, sunt foarte mandru ca am sansa sa reprezint din nou Spania la un festival muzical atat de prestigios, unde au participat de-a lungul timpului artisti de renume, precum Julio Iglesias care a participat in 1969, si Christina Aquilera, in 1997. Sunt fericit ca am aceasta sansa sa intru in competitie si sper sa castig", marturiseste Jorge Gonzalez.

Recent, artistul a lansat un featuring cu Mirella Cesa, single-ul si videoclipul "Esta Noche".Clipul filmat in Miami este regizat de Alex Ceausu, iar piesa, compusa de Theea Miculescu si Mirella Cesa, imbina reggaeton-ul suave cu "andi pop", stilul muzical care a consacrat-o pe Mirella. Single-ul a fost difuzat in premiera cu o zi inainte de lansarea oficiala, in 12 tari printre care Columbia, Mexico, Chile, Argentina, Ecuador si Republica Dominicana, de catre Los 40 Global Show, prezentat de Tony Aguilar, si este intr-o continua ascensiune in topurile radio.

Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii "La Voz" (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, "Diquelame", a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in aproape 100 de concerte intr-un timp scurt. De-a lungul timpului, Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa "Lucia" a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – "Pequeños gigantes", iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ulului "Gipsy Kings". In urma cu un an, artistul a lansat "Tu Boquita". 

Un produs Blogger.