(P) Street FOOD Festival se întoarce la Cluj-Napoca cu 4 zile delicioase

După 6 ediții de succes în 2018, Street FOOD Festival parchează bucătăriile mobile acasă, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Un număr record de vendori vor delecta gurmanzii cu preparate alese în perioada 5 - 8 iulie și îi vor invita să se relaxeze în compania unor activități alese atent.

Peste 65 de vendori, împreună cu Chef Foa și multe rețete inedite, vor da startul pe 5 iulie unei ediții ce va da culoare, miros apetisant și mult bun gust orașului Cluj-Napoca. Alături de burgeri suculenți, quesadilla proaspăt preparată, mâncare asiatică plină de condimente, pizza napoletană sau deserturi aromate, băuturile răcoritoare vor face o echipă inedită pentru a-i îndemna pe gurmanzii înspre relaxare. Și cum rețeta relaxării nu era completă fără câteva activități cu tematică, publicul se va delecta cu cinema outdoor, concerte live, zonă cu activități dedicate celor mici și un cooking spot unde vor putea învăța secrete din domeniu de la bucătari cunoscuți pe plan local și național.

Se spune că acasă-i cel mai bine și cine suntem noi să spunem că nu-i așa? Street FOOD Festival Cluj-Napoca e cireașa noastră de pe tortul savuros pe care îl servim împreună cu gurmanzii din toată țara de peste 20 de ediții deja. Suntem nerăbdători să revedem Aleea Stadionului plină de oameni frumoși, pregătiți să se relaxeze cu ajutorul activităților pe care le propunem. Am muncit foarte mult pentru ca acest eveniment să fie pe gustul tuturor și sperăm ca toți gurmanzii care ne vor vizita să savureze din plin de rețeta relaxării noastre. Nu are cum să nu le cadă bine. Dar, cum orice rețetă are câteva ingrediente de bază, doresc să adresez mulțumiri speciale autorităților, partenerilor strategici și instituționali care ne sunt alături și, nu în ultimul rând, echipei care prepară cu atâta drag fiecare ediție de Street FOOD Festival. Este un concept care a crescut frumos și putem spune că odată cu el s-au dezvoltat numeroase business-uri și oportunități de afaceri. Așadar, ce ne mai rămâne de spus? Absolut nimic! Vom lăsa peisajul de pe Aleea Stadionului să vorbească de la sine în perioada 5 - 8 iulie!” - Constantin Covaliu, General Manager Street FOOD Festival

Ce chefi celebri întâlnim la Street FOOD Festival la The Cooking Spot 

06.07.2018  16:00 Eating Fresh with Antonio Pasarelli

07.07.2018 15:00 The perfect beer for your dinner with Ștefan Teris 15:30 The perfect wine for your dinner with Răzvan Demian 16:00 Fine dining in Street Food with Silviu Chelaru 17:00 From restaurant to Street Food with Răzvan Moisa

08.07.2018  16:00 Chef Foa's Book Launch

Ce filme vedem la Street FOOD Festival 

05.07.2018 - No Reservations 06.07.2018 - Big Night 
07.07.2018 - Chef 
08.07.2018 - Haute Cuisine

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival

05.07.2018 Ligia Hojda The Mono Jacks
06.07.2018 Next Ex Chill Zone Session with Otherside
07.07.2018 Rubie Ana and the Changes Firma
08.07.2018 Soul Serenade  Robin and the Backstabbers

Cum putem să ne implicăm în Street FOOD Festival

Share a Meal este o campanie prin intermediul căreia oamenii vor putea dona porții de mâncare. Ulterior, acestea vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oameni nevoiași și la centrele pentru copii.

De asemenea, din dorința de a proteja mediul înconjurător și de a combate fenomenul de risipă alimentară, în cadrul acestei ediții s-au amenajat locații speciale de depozitare selectivă a deșeurilor, a gunoiului menajer și a uleiului folosit.
Un produs Blogger.