DC Films o relansează pe Supergirl


Kara Zor-El este gata să revină pe marile ecrane după mai bine de trei decenii. Conform Deadline.com, DC Films şi Warner Bros. au anunţat că încep lucrul la filmul Supergirl, de scenariul căruia se va ocupa Oren Uziel (The Cloverfield Paradox, viitorul Mortal Kombat).

Personajul Supergirl a fost creat de Otto Binder şi Al Plastino şi a debutat în numărul #252 din Action Comics (1959). În filmul lansat în 1984, costumul supereroinei a fost îmbrăcat de Helen Slater (producţia a fost însă un eşec), iar în serialul lansat în 2015, Kara este jucată de Melissa Benoist.

Cum DC Films nu a oferit mai multe informaţii despre proiect, nu este clar în ce univers se vor încadra aventurile eroinei – va sta alături de Wonder Woman şi Justice League, ori se va încadra în lumea DC Dark, din care va face parte Joker-ul lui Joaquin Phoenix?

Supergirl va extinde astfel numărul supereroinelor de pe marele ecran, după ce Wonder Woman şi Harley Quinn – care va sta alături de alte câteva eroine de benzi desenate în Birds of Prey – au cucerit deja publicul.

Între timp, Marvel se pregăteşte să ne prezinte prima sa supereroină într-un film de sine stătător, Captain Marvel, şi a început dezvoltarea peliculei cu Black Widow.

Un produs Blogger.