Concert Feli pe 21 septembrie la Hard Rock Cafe


Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii" și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who. Toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și să își dorească o carieră solo. Muzica traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri. O astfel de piesă este și single -ul – „Timpul", care a atins din nou prima poziție în topuri, în 2017.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 69 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 69 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
Un produs Blogger.