Years & Years lanseaza videoclipul single-ului „All For You”


Years & Years lanseaza videoclipul single-ului „All For You", care reprezinta cea de-a treia parte a materialului vizual ce insoteste universul celui de-al doilea album al trupei, „Palo Santo".

O perspectiva generala asupra lumii create de „Palo Santo" este trasata deja de single-urile „Sanctify" si „If You're Over Me". Videoclipul „All For You" valorifica ideea antitezei dintre bine si rau prin etalarea complexitatii fiintei umane. In lumea lui Olly Alexander, uitarea unui iubiri toxice se poate produce doar prin apel la resuscitarea demonilor interiori, prin renastere spirituala si lupta impotriva obsesiilor si amintirilor, ce par a diminua pana la disolutie orice mecanism al vointei.

Years & Years a devenit un etalon in ceea ce priveste promovarea stilului pop, iar „Palo Alto" nu este decat o alta dovada a ascensiunii trupei pe scena muzicala globala. Nucleul acestei initiative este chiar Olly Alexander, un artist prin excelenta, care vede dincolo de responsabilitatile sale de persoana publica si star pop. Amprenta personala a solistului este reflectata si in amestecul colorat de colaborari, regasit pe albumul „Palo Santo", printre care se numara si cateva cu Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels si Justin Trantor, Steve Mac, Jessie Shatkin si Sarah Hudson. Sunetul noului material Years & Years este unul inedit, presarat cu accente tribale, ce deschide portile catre o altfel de lume, in care oricine este bine-venit.

Un produs Blogger.