Artistii Universal Music domină clasamentul nominalizărilor la Grammy


Dupa inca un an in care hit-urile semnate Universal Music au cucerit inimile fanilor de pretutindeni, lista nominalizarilor la premiile Grammy este dovada care certifica si consolideaza pozitia fruntasa a UMG, in raport cu celelalte case de discuri.

Drake si Kendrick Lamar sunt de departe artistii care se bucura de cele mai multe nominalizari, printre care se afla si Record of the Year, Album of the Year si Song of the Year.

Insumand in palmaresul acestui an si o nominalizare la premiile Golden Globe, Kendrick Lamar si materialul „Black Panther:The Album" se pot lauda cu opt nominalizari la Grammy. Drake nu se lasa mai prejos si il urmeaza pe Lamar, cu sapte nominalizari pentru albumul „Scorpion", ce reuneste hit-urile acestui an – „God's Plan", „Nice For What" si „In My Feelings".

Ariana Grande si Taylor Swift sunt si ele vedetele acestei gale, ambele fiind nominalizate la categoria Best Pop Vocal Album.

Artistii UMG insumeaza aproape jumatate din numarul total de nominalizari la cele mai importante categorii: 5/8 pentru Record Of The Year, 4/8 pentru Album Of The Year si 4/8 pentru Song of The Year.
Trupa Greta Van Fleet intrece orice asteptari, fiind nominalizata la trei categorii: Best New Artist, Best Rock Performance (cu piesa „Highway Tune") si  Best Rock Album („From the Fires").

Lady Gaga, nominalizata de curand si la Premiile Golden Globe, se bucura de cinci nominalizari, inclusiv la categoriile Record Of The Year si Best Pop Duo/Group Performance (pentru „Shallow"). 

„Rockstar-ul" Post Malone si Kacey Musgraves (MCA Nashville) au primit cate patru nominalizari, inclusiv cate una pentru Album Of The Year. De asemenea, Boi-1Da (1 Music/UMC), cunoscutul producator si compozitor, este nominalizat si el la categoria Producer of the Year.

O alta reusita inregistrata de UMG este reprezentata de nominalizarile lui Zedd  - la categoriile Record of the Year si Song of the Year pentru hit-ul „The Middle" (featuring Maren Morris si Grey), ale lui Shawn Mendes – Song of the Year („In My Blood") si Best Pop Vocal Album („Shawn Mendes"), dar si pentru: Chris Stapleton (Mercury Nashville) la Best Country Album si Best Country Solo Performance, Beck (Capitol) pentru Best Pop Solo Performance, The Carters (Roc Nation) la categoria Best Urban Contemporary Album, Alexandre Desplat (Decca) pentru Best Score Soundtrack, pentru colana sonora a filmului „The Shape of Water" si Toni Braxton (Def Jam) pentru Best R&B Album.

Noi am adunat toate piesele nominalizate la premiile Grammy intr-un singur playlist. Click aici pentru a-ti auzi favoritii:
https://Digster.lnk.to/Grammy2019
Un produs Blogger.