Passport for a Dream, fii Moș Crăciun pentru un copil cuminte


Street FOOD Festival Christmas Goodies împreună cu Centrul de zi Something New repetă și în acest an campania Passport for a Dream, prin care te invită să faci o faptă bună. 

Acesta este al treilea an în care echipa Why Not Us își propune să îndeplinească dorințele copiilor minunați de la Centrul de zi Something New și ale unor familii nevoiașe din localitatea Meteș, județul Alba. În cadrul campaniei Passport for a Dream, fiecare dintre voi poate face o faptă bună, alegând un copil căruia să îi îndeplinească dorințele de Crăciun. Centrul de zi Something New oferă sprijin copiilor care provin din familii defavorizate sau care nu beneficiază de un mediu sănătos în care să se dezvolte. 

Something New își propune să ofere tuturor copiilor șanse egale la educație. Copiii sunt ghidați atât în activitatea lor școlară, cât și în practicarea diferitelor activități care contribuie la dezvoltarea lor personală. În prezent, Centrul de zi Something New are 20 de beneficiari, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Fiecare copil a scris o scrisoare către Moș Crăciun, în care i-a cerut acestuia cadoul care l-ar face fericit de sărbători. 


Poți chiar tu să îndeplinești dorințe de Crăciun și să aduci zâmbetul pe chipul acestor copii. Cum? Te înscrii pe http://why-not.us/, alegi visul pe care vrei să îl îndeplinești, apeși butonul și completezi datele în formular. Noi te vom contacta și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie. Pe lângă bucuria îndeplinirii visului unui copil, vei primi cadou o felicitare realizată de el și o fotografie cu acesta. 

În perioada 7-16 decembrie, vino la Street FOOD Festival Christmas Goodies, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, și lasă cadourile pe care le-ai pregătit copiilor. Te așteptăm cu drag și voie bună, la îndeplinit dorințe! Campanie umanitară realizată de Street FOOD Festival Christmas Goodies
Un produs Blogger.