Concert Mark Stam in Hard Rock Cafe


Mark Stam canta in premiera la Hard Rock Cafe pe 27 februarie de la ora 21:30. "Cu siguranta ati fredonat super hitul lui Mark Stam, "Impar" sau featuringul sau cu Alina Eremia, ''Doar Noi''.
''Impar'' s-a clasat pe prima pozitie in mai multe topuri, printre care Shazam Romania, Romania Radio Chart si Romania TV Chart, acolo unde continua sa stationeze pe #1 de 8 luni de zile!

Cantaret, compozitor, dansator innascut si un entertainer de exceptie, Mark este deja recunoscut si de cele mai importante reviste de pe piata. In doar o luna, Mark Stam a aparut pe coperta Elle Man precum si in 6 pagini de interior, dar si in Cosmopolitan ca si "Guy of the Month".

Noul sau single, ''Vina mea'', se afla deja in ascensiune atat in topurile radio cat si in cele digitale."
Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP (cu loc la masa, in fata scenei) - 59 lei
- Acces General (cu loc la masa, in sala) - 39 lei
- Fara loc (loc in picioare) - 39 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Un produs Blogger.