Madonna va urca pe scena Eurovision Song Contest


Omul de afaceri şi miliardarul israelian-canadian Sylvan Adams a dezvăluit, pe surse, că Madonna (60 de ani) ar urma să cânte la finala din mai a concursului Eurovision 2019, ce va avea loc la Tel Aviv.

Se pare că Madonna ar urma să urce pe scena Eurovision 2019 din Tel Aviv şi va interpreta două piese, după cum ar fi anunţat filantropul Sylvan Adams, relatează Time of Israel.  

Costurile la care se ridică întreaga prestaţie ar fi de 1,5 milioane de dolari, potrivit Ynet.    „Pot doar să spun cu multă bucurie că există o urmă de adevăr în cele spuse de filantrop (Sylvan Adams – n.r.)“, a declarat Dani Ben Naim pentru Army Radio.    

Adams vrea doar să ajute statul Israel cu relaţiile sale externe şi vom lucra cu oamenii Madonnei pentru a arăta totul bine şi pentru a face o mişcare spre progres“, mai spune el.    

Miliardarul canadian-israelian Adams trăieşte în Israel din 2015 şi a finanţat mai multe proiecte majore, inclusiv cursa de biciclete „Giro d'Italia Big Start“, care a avut loc anul trecut în Ierusalim. 

De asemenea, a donat recent 5 milioane de dolari organizaţiei nonprofit „SpaceIL“, care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.   

Madonna a cântat ultima dată în Israel în vara anului 2012.

Un produs Blogger.