Morandi si Burak Yeter lanseaza videoclipul remix-ului "Kalinka"


Morandi a revenit în forță: Kalinka are peste 42.000.000 de vizualizări pe YouTube, sute de mii de stream-uri pe platformele digitale, si este difuzata pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial. 
Autor: Ana Vasilache | Data: 28 februarie 2019 
Acum, Morandi colaboreaza cu Burak Yeter pentru remix-ul piesei "Kalinka", pe care il lanseaza si cu videoclip. 

România, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croația, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite sunt țările în care piesa "Kalinka" este una dintre cele mai ascultate melodii, datorită atat difuzarilor radio si TV, cat și a prezenței pe primele locuri pe Shazam și în topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

"Proiectul Morandi a însemnat întotdeauna diversitate si calitate, atât în privința sound-ului, versurilor, vocilor prezente pe piese, cât și a colaborărilor cu alți muzicieni. Suntem mândri că piesa noastră reuşeşte să inspire nume internaţionale cum este Burak Yeter şi sperăm că remixul va crea cel puţin la fel de multa vâlvă în peisajul internaţional şi va fi pe placul ascultătorilor noştri", declară MORANDI.  

Binecunoscutul DJ Burak Yeter a fost cucerit de piesă de la primul play și a realizat un remix #Kalinka. DJ-ul a făcut furori în toată lumea cu piese precum Tuesday ft. Danelle Sandoval sau My Life Is Going On ft. Cecilia Krull, piesă de pe soundtrack-ul serialului-hit La Casa de Papel.

Pe rețelele de socializare Kalinka a creat o adevărată frenezie, în special pe Instagram, unde mii de tineri au postat coregrafii și dance challenge-uri pe ritmul piesei. Dar nu doar ascultătorii au fost cuceriți de Kalinka, ci și oamenii din industria muzicală.

Kalinka este produsă de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesă rusească a compozitorulului Ivan Larionov.
Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale românești care au cucerit piața internațională. În 2004 se lansa primul single, Love Me, și au urmat 3 albume de succes care au cucerit radiourile și cluburile din peste 16 țări, sute de concerte, nenumărate premii naționale și internaționale și turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 în topurile din Europa de Est, iar hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcată piesă din toate timpurile în Rusia și Ucraina.

Un produs Blogger.