David Ellefson (Megadeth): an intimate evening in Hard Rock CafeBasistul Megadeth, David Ellefson vine la Bucuresti pe 17 martie in Hard Rock Cafe pentru o seara intima alturi de prietenii sai: VOI. 
David Ellefson este unul dintre cei mai importanti basisti ai scenei metal internationale. Alaturi de Dave Mustaine a pus bazele formatiei Megadeth, una din trupele din careul de asi Big Four. De-a lungul carierei sale a colaborat cu multi alti artisti sau formatii precum Soulfly, Ministry, Gus G. sau supergrupul Metal Allegiance.
David e cunoscut ca fiind unul dintre artistii scenei metal care este un crestin devotat, primul sau contact cu muzica fiind prin intermediul bisericii, acesta invatand sa cante la orga mamei sale care canta in corul Bisericii Luterane.

Masterclass cu David Ellefson este, dupa cum spune si artistul 'a basstory', o poveste care ne va plimba prin toate riffurile si liniile de bass care l-au facut celebru pe castigatorul premiului Grammy pentru Best Metal Performance. David Ellefson este unul dintre personalitatile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continua sa isi puna amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artisti care au fost, sunt si vor fi influentati de basistul Megadeth.

Arthur  Proeject canta la Hard Rock Cafe pe 17 martie alaturi de David Ellefson. Proiectul s-a fondat după ce trupa Interzis și-a încetat activitatea de peste 10 ani, încununată de două albume scoase la A&A Records, atunci când chitaristul Eugen Arthur a hotărât să pornească o carieră solo. Trupa va interpreta cateva hituri cunoscute de la Megadeth alaturi de David si dupa cateva piese proprii. Pe Arthur ii stiti din deschiderea showului Joe Satriani de anul trecut de la Arenele Romane dar si dupa showurile cantate cu alti artisti mari precum Cargo, Accept, Jan Akkerman. În decembrie 2017, Arthur a lansat albumul de debut „Every Now And Then".
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Biletele au următoarele preţuri:
- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 49 de lei

Rezervarile de locuri la masa se fac automat de catre iabilet.ro pe numele de pe care a fost facuta comanda dumneavoastra. Ca sa beneficiati de loc la masa trebuie sa cumparati minim doua bilete din categoria Acces General cu loc la masa (sau last minute). Pentru biletele fara loc, in fata scenei, puteti face si o comanda de un singur bilet.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Un produs Blogger.