Mario Fresh, motive de bucurie: locul 1 in Trending pe Youtube cu piesa "Solo"

La mai putin de 48 de ore de la lansare, Mario Fresh ocupa primul loc in Trending cu piesa „Solo".
Andrei Didas, 22 martie 2019
Single-ul, compus de Mario Fresh impreuna cu Alex Velea, pe versurile realizate de Alex Velea si Rashid, a adunat aproape jumatate de milion de vizualizari si mii de comentarii pe YouTube in mai putin de doua zile. Videoclipul, regizat de Alex Ceausu, este filmat pe plajele si pe strazile insorite din Republica Dominicana.

Sunt in Trending si e una dintre cele mai frumoase senzatii pe care le-am trait. Ma bucur ca am reusit sa transmit un vibe bun cu piesa asta, lucru care se vede in feedback-ul pozitiv pe care l-am primit. Sper ca „Solo" va urca, in continuare, in topuri si va deveni hitul verii 2019. Fiti cu ochii pe mine pentru ca am pregatit multe materiale si multe proiecte in care publicul meu se va regasi", declara artistul.

Mario Fresh a parasit de curand emisiunea concurs Exatlon si a revenit in tara dupa 10 saptamani de competitie intensa. In 2018, Mario Fresh lanseza single-ul „Bad Booty" realizat in colaborare cu LLP.

Artistul are in portofoliu numeroase premii muzicale, dar si single-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube, de la prima piesa pe care a lansat-o, „N-ai scoala... e nasol", pana la single-urile „Am ramas cu gandul", „Iarta-ma", „Cum imi place", „Fata de la metrou" sau piesa in colaborare cu Lino, „Alfabetul iubirii".

Un produs Blogger.