Succes incredibil pentru baietii de la Jonas Brothers


Jumatatea lunii martie vine cu o mare surpriza pentru Jonas Brothers, care, imediat dupa ce a revenit in peisajul muzical cu piesa „Sucker", debuteaza pe prima pozitie in clasamnetul Billboard Hot 100.
Andrei Didas, 12 martie 2019
sursa poza: DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY

In completarea acestei performante, Jonas Brothers (Joe, Nick si Kevin) devine primul grup muzical ce a ajuns #1 in ultimii 20 de ani in topul Hot 100 si prima formatie din istorie compusa din membrii unei familii care a reusit sa domine acest clasament.

De asemenea, „Sucker" este cel de-al 34-lea single care debuteaza direct pe prima pozitie in Billboard Hot 100 in cei 60 de ani de existenta ai acestuia, reusind sa fie #1 si in Billboard's Streaming Songs si in clasamentele de vanzari digitale. In doar o saptamana, „Sucker" a fost descarcata de aproape 90 de mii de ori, ascultata de pe Spotify de 50 de milioane de ori, pe cand videoclipul piesei a fost vazut de peste 20 de milioane de ori in ziua lansarii, acum apropiindu-se de 65 de milioane de vizualizari. 

In Statele Unite, „Sucker" este #1 pe Apple Music, iTunes si Spotify, iar in Romania cel mai nou single Jonas Brothers este cea mai ascultata piesa atat pe Spotify, cat si pe Apple Music. 
 

Piesa „Sucker" a fost lansata dupa 6 ani in care fanii Jonas Brothers au sperat la reunirea grupului. Asteptata veste a venit odata cu un teaser din cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden", in care trupa a cantat si un mic fragment extras din piesa „Sucker".

Jonas Brothers este, cu certitudine, una dintre cele mai cunoscute trupe ale secolului 21 – trei albume ce au fost consecutiv #1, spectacole cu casa inchisa pe trei continente, 17 milioane de album vandute, peste 1 miliard de ascultari in toata lumea, nenumarate certificari cu disc de platina si aur si o nominalizare la Premiile Grammy, categoria „Best New Artist".

Un produs Blogger.