A MURIT LUKE PERRY! Viața lui Luke Perry în imagini. Reacția vedetelor de la Hollywood

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din “90210”. Recent, el a ajuns să joace în serialul „Riverdale” unde interpreta rolul tatălui lui Archie. 
Autor: Andrei Didas | 05 martie 2019
El a jucat și în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, alături de Leonardo DiCaprio și Margot Robbie. „Once Upon a Time in Hollywood”, filmul despre criminalul în serie Charles Manson, urmează să apară în acest an.  

O să fiu asociat cu el până voi muri, dar este OK. Eu l-am creat pe Dylan McKay, este al meu”, spunea Luke Perry despre rolul său din Beverly Hills.

Timp de 10 ani, între anii 1993 și 2003, Luke Perry a fost căsătorit cu actrița Rachel Sharp, împreună cu care a avut doi copii, Jack și Sophie. Potrivit presei americane, aceasta a fost alături de actor în ulrimele sale zile de viață. Actorul avea o relație, de ceva vreme, cu Wendy Madison Bauer. Și aceasta a fost nedezliptă de actor în urlmele zile de viață ale acestuia. De-a lungul anilor, Luke Perry a mai avut relații și cu alte actrițe. Între 1991 și 1992, acesta s-a iubit cu actrița Kristy Swanson. 

Între anii 1987 și 1988, a trăit o poveste de dragoste cu vedeta Tifanny Amber Thiessen. În 2007, după divorțul său, despre actor s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu vedeta hollywoodiană Renee Zellweger, însă cei doi nu au confirmat niciodată relația. 

MOARTEA LUI "DYLAN"

Potrivit reprezentanților serviciilor de urgență care au ajuns la casa lui Luke Perry în urmă cu cinci zile, când acesta a suferit atacul cerebral, actorul era conștient și a vorbit cu paramedicii, însă starea lui s-a înrăutățit rapid apoi. Informațiile inițiale publicate de presa din SUA arătau că actorului îi fusese indusă coma la sosirea în spital, însă agentul actorului a negat acest lucru. În schimb, Luke Perry a fost sedat, astfel încât să se poată recupera în urma accidentul vascular cerebral masiv suferit.

În următoarele zile, starea lui Luke Perry s-a înrăutățit, iar actorul a murit luni, în spital. Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat că, într-adevăr, cauza morții lui Luke Perry a fost accidentul vascular cerebral suferit în urmă cu cinci zile.
Luke Perry, în rolul lui Dylan din serialul „Beverly Hills 90210”
Luke Perry în timpul unui interviu cu realizatorul Jay Leno, în 24 februarie 1994.
Luke Perry și prima sa soție, Minnie Sharp, la World Music Awards, ceremonie organizată în 3 mai 1995.
Luke Perry la prezentarea unor obiecte de colecție de pe platoul de filmare al serialului „Beverly Hills.”
În 2018, Luke Perry a apărut într-un episod al serialului „Criminal Minds
Luke Perry și KJ Apa au fost prezenți la festivalul Comi Con din New York, în 7 octombrie 2018, unde au vorbit despre serialul „Riverdale”
Luke Perry, alături de distribuția serialului „Reverdale”, la un eveniment organizat 6 august 2018
Luke Perry, alături de Jason Priestley și Shannen Doherty la a 43-a ediție a Premiilor Emmy
Luke Perry la a treia cursă anuală a vedetelor, organizată de Asocialția Reid Rondell
Luke Perry, alături de fiul său Jack și fiica Sophie, în Los Angeles

Reacția vedetelor de la Hollywood

Ian Ziering, Molly Ringwald, Josh Gad, Charlie Sheen sunt câteva dintre vedetele de la Hollywood care au transmis mesaje pe reţelele de socializare după moartea actorului Luke Perry. Colegul lui Perry din "Beverly Hills, 90210", Ian Ziering, a scris pe Twitter: "Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită cu cei care au plecat înainte ta, aşa cum ai făcut-o aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă". 

Molly Ringwald, din "Riverdale", care a interpretat rolul fostei sale soţii în serial, a scris că vestea a întristat-o. "Îmi vei lipsi atât de mult, Luck Perry! Transmit dragostea mea către familie". 

Josh Gad a scris pe Twitter că vestea morţii lui Perry este "absolut copleşitoare", în timp ce Jon Cryer, actorul din "Doi bărbaţi şi jumătate", l-a numit "un tip încântător". 

Joss Whedon, creatorul serialului "Buffy the Vampire Slayer", şi-a amintit prima întâlnire cu Perry, când a apărut în filmul din 1992. "Prima dată când l-am întâlnit pe Luke Perry am vorbit despre ce fel de film vrem să fie "Buffy". L-am întrebat dacă a văzut "Near Dark" şi mi-a arătat privirea de "Cum îndrăzneşti, domnule?" şi am ştiut că ne vom înţelege". "Amuzant, dedicat şi mereu plin de har. Nu trebuia să plece". 

Scenariştii serialului "Riverdale" au scris pe Twitter de asemenea. "Ai fost un suflet vesel şi vibrant. Îţi vom simţi lipsa, dar mai ales moştenirea ta va fi totodeauna amintită. Odihneşte-te în dragoste şi pace, prietene!". 

Charlie Sheen a scris: "Odihneşte-te în pace, prietene!. Prea devreme, Luke Perry". 
Un produs Blogger.