Madonna va cânta la concursul Eurovision 2019. Va fi plătită cu 1,5 milioane euro pentru doua piese



Madonna va fi și ea prezență pe scena concursului Eurovision 209. Aceasta va avea un recital. 
Andrei Didas, 13 aprilie
Artista va interpreta două melodii, iar pentru prestația sa va fi plătită cu o sumă fabuloasă: 1,5 milioane de euro. Aceasta ar fi suma pe care ar urma să o încaseze vedeta pentru 15 minute cât va fi pe scena concursului Eurovision 2019. 

Suma va fi oferită de miliardarul Sylvan Adams, cunoscut pentru finanțarea de diverse proiecte culturale.   

Potrivit European Broadcasting Union, Madonna va marca, astfel, cea mai scumpă apariție a unui cântăreț la Eurovision. Nu este pentru prima dată când artista va cânta în fața publicului din Israel. Ea a mai evoluat aici în 1993, 2009 și 2012. 

De curând, Madonna, care locuiește în Portugalia, și-a exprimat dezaprobarea cu privire la realizarea unei cronologii a carierei sale. „Nimeni nu știe ce știu eu și ce am văzut eu. Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine altcineva încearcă acest lucru este doar un șarlatan și un prost. Caută faimă fără să muncească. Asta este boala din societatea noastră”, a afirmat cântăreața referitor la scenariul scris de Elyse Hollander, intitulat „Blond Ambition”. 

Concursul Eurovision se va desfășura anul acesta în Israel, după ce Netta Barzilai a reușit să câștige anul trecut trofeul, cu 529 de puncte. România este reprezentată în acest an de Ester Peony. 

Un produs Blogger.