The Motans - "Grand Concert" la Arenele Romane: Program si reguli de accesThe Motans va invita vineri, 31 mai, la primul mare show al artistului la Arenele Romane! Fanii sunt asteptati la un "Grand Concert" pentru a se bucura de un show inedit si unic, cu multe surprize si un concept suprarealist. Invitate speciale sunt Lucia, Dara, Irina Rimes si Delia.
1. PROGRAM
19:00 - Open Doors
20:00 - Lucia
20:40 - Dara
21:15 - The Motans
2. REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la 20:00. Concertul are loc in aer liber!
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
- sticle, conserve,
- mancare sau bauturi de orice fel,
- artificii, arme, obiecte periculoase,
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.
3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI
- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
- Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
- Posesorii de bilete la categoriile A si B vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi bratara la acces.
- Posesorii de bilete la categoria A primesc bratara textila cu aristul, poster color si acces in locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc bratara textila cu artistul.
- Locurile pe scaune in categoria A si C se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.
- SUPLIMENTUL VIP este valabil cu bilet deja cumparat in orice categorie. Include accesul pe platforma VIP la inaltime de 2 m cu vedere peste publicul de la categoria B si C si vor avea acces la propriul bar.
4. JETOANE
- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida
- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!
5. ACCESUL COPIILOR
- Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.
- Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil.
- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.
6. BILETE
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara, urmatoarele preturi:
- Categoria A presale - 169 lei
- Categoria B presale - 129 lei
- Categoria C presale - 89 lei
- Supliment VIP - 100 lei
La intrare, biletele se vor gasi in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:
- Categoria A - 190 lei
- Categoria B - 150 lei
- Categoria C - 100 lei
Un produs Blogger.