Tiësto X Jonas Blue X Rita Ora lansează videoclipul piesei „Ritual"



„Ritual", colaborarea fenomen dintre Tiësto X Jonas Blue X Rita Ora, se bucură acum de un material video spectaculos. 
Andrei Didas, 20 iunie
Filmat în Londra și regizat de către Sophie Muller (Beyonce, Coldplay, No Doubt, Radiohead), videoclipul o are în prim-plan pe Rita Ora, care execută o coregrafie gândită de Aaron Sillis (Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber).

„Ritual" este o piesă irezistibilă atât în ceea privește mesajul, cât și în ceea ce privește linia melodică, un material molipsitor, care va anima, cu certitudine, atmosfera celor mai mari festivaluri ale lumii.Tiësto, legendarul DJ și producător olandez, Jonas Blue și Rita Ora, superstarul internațional, sunt responsabili pentru imnul acestei veri.

Talentul și cariera lui Tiësto sunt două variabile ce nu mai au nevoie de prezentare. „Together", cea mai recentă lansare a sa, este o colecție de piese de club, în special de colaborări cu artiști aflați la început de drum, alături de care renumitul DJ a lucrat și în trecut. Vara anului 2018 a reprezentat un moment foarte important pentru Tiësto, care a lansat în acea perioadă hit-ul „Jackie Chan" feat. Dzeko, Preme și Post Malone, material ce a fost ascultat de peste 500 de milioane de ori și al cărui videoclip a făcut 165 de milioane de vizionări.

„Eu și Jonas Blue suntem prieteni de ceva timp. Este un artist tânăr, foarte talentat, alături de care am așteptat cu sufletul la gură momentul oportun unei colaborări. Vocea Ritei duce piesa la următorul nivel. Acest material va fi piesa de rezistență a show-urilor mele în această vară", declară Tiësto.

Rita Ora este unul dintre cei mai mari artiști britanici care a acaparat peisajul muzical global, iar Jonas Blue se numără printre cei mai prolifici creatori de hit-uri – „Fast Car", „Perfect Strangers", „Rise" feat. Jack&Jack, „Wild" feat. Chelcee Grimes, TINI, Jhay Cortez.

Un produs Blogger.