Alexandra STAN lanseaza videoclipul piesei "I Think I Love it"



Alexandra Stan iubeste muzica, marea, soarele si calatoriile. Asa ca a pornit spre o noua destinatie, colorata, dezinhibata, relaxata si dornica de noi experiente.
Andrei Didas, 4 iulie
 Muzica ne da „good thrills", iar ritmurile pop-reggae par a fi coloana sonora perfecta pentru o vara ce se anunta torida. „I Think I Love it" ne aduce aminte sa take risks, sa ne indragostim, sa dansam si sa facem cele mai crazy lucruri. Exact asa cum a surprins-o regizorul Criss Blaziny pe Alexandra in videoclipul piesei.  

Alexandra Stan a lansat vineri, 28 iunie, single-ul „I Think I Love it" pe platformele de streaming si download, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara, piesa fiind inculsa in doar cateva ore in peste 1000 de playlisturi internationale.

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul "Lollipop / Param Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". La 10 ani distanta, artista reintra in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Piesa este compusa de Alexandra Stan impreuna cu Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stanga, Catalin Safta si Vlad Lucan si va fi inclusa pe urmatorul album al artistei.
In urma cu 3 saptamani, Alexandra a interpretat live melodia "I Think I Love it" in cadrul petrecerii anuale a celor doua case de discuri.

Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat", iar anul acesta aniverseaza 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este si singura artista din Romania a carei piesa, „Mr Saxobeat", a fost interpretata de un alt star international, Selena Gomez.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare. Pe langa activitatile clasice de casa de discuri, productie, distributie si promovare de continut muzical, Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice intre label, artisti si brand-uri.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 23 ani si detine un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Un produs Blogger.