DELIRIC X SILENT STRIKE II la Arenele Romane



Pe 28 septembrie 2019, la Arenele Romane din București, Deliric și Silent Strike se întorc pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: Deliric X Silent Strike II. 
Andrei Didas, 4 iulie
După mai bine de 14 ani de la primul release și doar trei de la lansarea primului material împreună, Deliric și Silent Strike anunță apariția celei de-a doua colaborări sub forma unui album, care-l va continua în stil și expresie pe primul. 

Dacă la primul album (2016), vestea lansării a plecat ca o simplă leapșă între cei doi artiști, la cel de-al doilea, teaser-ul a fost o serie de fotografii alb-negru cu zâmbete false, ușor dramatizate, care au fost ulterior share-uite pe rețelele sociale de un număr mare de oameni din industria muzicală românească și nu numai. 

Acest teaser are la bază ideea de conștientizare a ceea ce se ascunde în spatele unor fotografii perfecte, a acestor vieți idealizate pe care cu totii le arătăm lumii întregi pe rețelele sociale. Mesajul #ZambimFals este biletul care ne permite includerea în cercurile de prieteni și în realitatea utopică în care trăim.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Earlybird 79 lei categoria A si 49 lei categoria B - primele 200 de bilete 
Presale 99 lei categoria A si 55 lei categoria B - pana pe 28 august
Sale 109 lei categoria A si 65 lei categoria B - pana pe 28 septembrie
La acces 120 lei categoria A si 80 lei categoria B

Categoria A are doar 400 de locuri in fata scenei
Categoria A include afis color, bratara textila cu logo artist si acces in locatie cu 30 de minute mai devreme 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by radio Guerrilla
Un produs Blogger.