NEVERSEA, ZIUA 3. Peste 65.000 de oameni, prezenți la festivalManeaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, și melodia „Noi suntem români”, a lui Nicolae Furdui Iancu, s-au auzit pe scena Neversea, în a treia noapte de festival.
Andrei Didas, 7 iulie
Artistul s-a simțit atât de bine aseară pe scena de la NEVERSEA, încât la un moment dat a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scenei. 

NEVERSEA se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă UNTOLD. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici ăi de fiecare dată mă încarc pozitiv la NEVERSEA”, a declarat Steve Aoki.

Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost artista britanică, Jessie J. A făcut un show impresionant, iar în momentul în care artista a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir. 

Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat”, a declarat Jessie J.
DJ-ul american KSHMR le-a oferit aseară o surpriză participanților și a remixat o piesa din repertoriul tradițional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz și au cântat fiecare vers. Artistul iubește România și mai mult decât atât a încercat să vorbească cu fanii în limba română. 


Salvatore Ganacci, a uimit publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Așa sunt zilele mele“. Luat prin surprindere, publicul a reacționat prin urale, mulți dintre cei prezenți începând să cânte versurile melodiei.

Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Vladimir, urmat de Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci și Steve Aoki. 

Show-urile lui Vladimir, Manuel Riva, Delia, Jessie J si Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion și mulți alții.

Vă reamintim că banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 8 Iulie 2019, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 14.00 – 09.00. Oamenii care și-au făcut top-up online pot să solicite refund online până vineri, 12 iulie. Refund-ul online se face în cuantumul sumei încărcate prin top-up online. 

Numărul exact de persoane participante la a doua ediție a festivalului NEVERSEA 2019 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Biletele de o zi mai pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival. 

Un produs Blogger.