(P) Coma X Mihaela Glavan: Colectie capsula cu influente de rock alternativMihaela Glăvan și COMA au lansat colecția capsulă COMA X MIHAELA GLĂVAN, într-un manifest creativ despre identitate muzicală și design urban. 
Ana Vasilache, 17 iulie
Colecția reflectă intersecția celor două personalități artistice ale autorilor – muzicală și fashion – într-o expresie senzorială modernă și sensibilă.

Colecția capsulă semnată Mihaela Glăvan x COMA pornește de la nevoia de exprimare și regenerare a omului modern; căutările, victoriile sau înfrângerile acestuia sunt dramatizate într-un tablou de piese articulate pe două registre – o zonă minimalistă de sneakers din piele all-black "with the COMA touch" și o zonă artistică mai complexă, cu imagini alb negru din concertele formației.

Caută-n mine fără să-mi spui... 
Unele drumuri sunt prea scurte pentru prea multe de ascuns... 
Norii se-nclină când din lacrimi ies scântei...
...sunt câteva dintre versurile care apar printate pe sneakersi sau în interiorul pantofilor, pe bran'ul acestora.

Colecția reunește 5 modele de sneakersi unisex, 2 în zona minimalistă și 3 în cea complexă, având aproximativ aceeasi structura: slip-on, sneakers și gheată.  Complementar, a fost dezvoltat un model de geantă tip borsetă, urmând două abordări stilistice diferite: una în zona minimalistă și alta mai elaborată, cu print alb negru pe textil și broderie de culoare roșieÎn urmă cu un an, lansarea colecției Mihaela Glăvan de primăvară-vara 2018 a avut loc în cadrul unui eveniment în care formația COMA a cântat live, iar actrițe din noul val de talente au defilat pe muzica lor.

"Colaborarea cu Mihaela Glăvan ne bucură și ne onorează. Piesele acestei colecții au devenit o nouă oglindă care ne reflectă muzica, iar sentimentul este unul uimitor. Cu atât mai mult cu cât cei care ascultă muzica noastră cu plăcere ne vor "purta" versurile pe drumurile pe care le aleg", au declarat membrii COMA.

"A fost un moment frumos și emoționant pentru mine, întrucât au acceptat cu bucurie această propunere și am creat împreună o experiență senzorială fantastică. De ani de zile merg la concertele lor și mă bucur de energia pe care o transmit prin muzică, iar de curând m-au inspirat să dezvolt această colecție. Cred cu tărie că ceea ce gândim și suntem, muzica pe care o ascultăm și piesele pe care le purtăm sunt legate de fire nevăzute ale emoției umane. Cu ocazia acestei colecții, am ales să le explorez, iar rezultatul este unul spectaculos", explică Mihaela Glăvan.

Colecția semnată COMA X Mihaela Glăvan este disponibila online in magazinul www.mihaelaglavan.ro si poate fi vizionată în showrooom-ul designerului din Strada Sabinelor 104, Bucuresti.

Un produs Blogger.